Idas Mirakel

Välkommen till oss

Måste visa er den fina dörrkransen jag förskaffade mig i går på sägnernas hus.
Den är i lingonris och jag pimpade den med ett par vita skidor och en välkomst skyllt.
Jag tycker faktiskt det blev rätt bra. 🙂
Jag är nöjd iaf 🙂

20131124-231551.jpg

20131124-231559.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. linda

  Hej, så fint det blev. Undrar om du kan göra ett inlägg med recept på collins mat. Är i startgroppen med min son 🙂

  1. idasmirakel

   Linda: hihi ja du det är så okomplicerat så. Jag kokar köttet, micrar laxen eller kör kycklingen i ugnen tills de är klara. Kokar potatis, morötter, broccoli, ärtor, blomkål, palsternacka, majs och sen brukar jag mixa tex potatis och morötter för sig, broccoli, blomkål och ärtor för sig och köttet för sig så det blir tre olika puréer istället för en brun gröt. Kryddar gör jag med färsk, fryst eller torkad dill, persilja, oregano, basilika, curry, vitlök kan man pressa och ha i lite, timjan, och ja sådana kryddor som inte är mixer eller salt tillsatt.
   Blir maten torr så sparar jag alltid lite kokspad jag häller i lite av.
   I början när Collin åt så kokade jag allt för sig, potatis, morötter, broccoli m,m och frös i iskuber så jag kunde variera, välja och vraka hur mycket och vad han skulle äta just idag.
   Hoppas det inte lät allt för omständigt för det är rätt smidigt måste jag säga!
   Jag tycker det är skit roligt och har hela frysen full med mat till honom nu så då blir det nästan tråkigt att inte få göra på ett tag 😉
   Kram!

stats