Idas Mirakel

Vett & etikett

Förra veckan fick jag hem denna boken från Stiger.in.
Boken är en handbok för nyblivna föräldrar om hur man ska handla och bete sig i nya situationer som föräldrarollen kräver.
Boken är perfekt som gå bort present till dina vänner som just fått barn. 🙂

När du blir förälder tvingas du förhålla dig till andra människor på ett sätt som du slapp tidigare. Du hamnar ofta i situationer som gör dig osäker. Ibland kan de till och med leda till direkta konflikter. Då är det skönt att det finns vett och etikett att förhålla sig till. I den här pekboken för vuxna finns alla grundläggande regler samlade för att du ska kunna hantera vardagen som småbarnsförälder.

Boken tar upp bla om hur du ska reagera om ditt barn leker med andra barns leksaker i parken, är det okej att kissa i vattnet? För man skälla på andras barn?
Hur du ska förhålla dig ute bland folk med barnvagns maffian, på bussen, i kön och så vidare. Boken tar även upp endel grundläggande om vad man ska göra med alla goda råd från far- och morföräldrar.
Jag fick mig många goda skratt så gå gärna in och kika på deras hemsida 🙂

20140220-213147.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamli

    Jag är jättenöjd över mitt nya objektiv 🙂 Det är ju dock ett fast porträttobjektiv, så det tar väldigt inzoomat/närbilder. Jag varvar mellan mitt 18-55 nu. Nu har jag dock lånat ut objektivet och kommer inte fota med det på ett tag..

    Men det rekommenderas och det är många som pratar gott om just det 🙂 Tror det var 900kr kanske med frakt. Beställde, du får kika på prisjakt så hittar du billigast. Kan hända det blev netonnet för oss om jag inte minns helt fel 🙂

    Kram till dig och collin!

stats