Idas Mirakel

Wooden Story

Ni vet när man blir så där genuint lycklig över saker med riktigt bra kvalitet?
I fredags fick jag hem några riktigt fina leksak till Collin som är ekologiska, utan gifter och med en kvalitet man bara blir glad av.
När vi öppnade de fina kartongerna ihop så kunde man känna doften av trä och den naturliga färgen.
Klossarna är sådär lena och härliga att känna på. Och det bästa av allt, det gör inget om man skulle vilja smaka lite på dem! 😉

Jag har aldrig varit mycket för kvantitet när det kommer till leksaker, hellre färre men finare! Så är det verkligen med dessa, de kommer hålla i många generationer även om de är tänkta till Collin just nu.

Leksakerna är ifrån Lillekatt.se och uppger ni ”Idas mirakel” så får ni 20% rabatt på Wooden Story till och med söndag 29/3!
image
Alltså bara av dessa boxar blir man ju lycklig av!
image
Jag trodde Collin skulle va mest intresserad av bilen men när vi kommit innanför dörren här hemma och öppnat alla boxarna så hällde han ut allt. Vi började bygga ett garage till den lilla bilen. Höga torn som han kunde välta, han lastade givetvis några stavar som ”timmer” i sin stora traktor.
De som är så bra och så passade för Collins ålder just nu (förutom att man kan bygga i alla åldrar) är att vi övar på färger och att räkna!
Han kan många färger men blandar gärna ihop dem så samtidigt som vi bygger garage och torn så övar vi på färger och räknar klossarna. 🙂
image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats