Idas Mirakel

Just satt i mig en lördags taco och sitter i soffan med mannen i mitt liv och myser. Känner mig lite bättre till mods nu men hoppas såklart på att vakna upp i natt eller i morgon bitti med värkar och vattenavgång. Tyvärr blir det väl inte så så då kommer väl mitt humör rasa i botten igen.
Fy va tråkigt det måste va att läsa mitt gnäll hela tiden men man mår fasen inge bra av att gå över, känner mig nästan deprimerad och började böla mitt på ett smock fullt A6 idag, fy va pinsamt!
Aja fick ett hemskt bra tips av fina Madde att tänka: jag har aldrig varit närmare än nu att få träffa vår son. Känns som en tanke som kan va bra att lägga på minnet när tiden går allt för sakta.. Snart är han här vår älskade prinskorv och som vi längtar! Nu handlar det bara om dagar och Alex har till och med tagit pappaledigt! Jo visst inte denna men nästa vecka för då är han ju ute vare sig han vill eller inte..
Så mysig tanke! Åh va jag längtar!! ❤

20130323-215016.jpg

20130323-215027.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise - mamma till lilla N!

  Åh så fin du e med magen! Njut av tiden. För spädbarnstiden går sååå snabbt! Shit alltså. Min prins är 2 månader på torsdag!

 2. m

  Tiden går fort och snart ska du se, så har du din lille prins på ditt bröst. <3.
  mitt tips till dig är att du ska vila så mycket som möjligt varenda minut är dyrbar, eftersom man kommer bli oerhört trött. När jag födde min lille prins somna jag bara inte utan jag snarka också mellan varje krystvärk :O:O Min mamma som var med tyckte jag var oerhört konstig eftersom mellan dem värkarna gör det oerhört ont så hon tyckte det var märkligt att jag ens kunde somna 😛
  Men det berodde på att jag inte hade vilat sista dagarna in förlossningen 🙁
  Så mitt tips är att inte tänka på ungen eftersom han kommer när han vill komma (även fast det är jättte svårt att inte tänka på det ) och vila mer <3
  Lycka till nu 🙂
  håller alla mina tummar och tår för er nu 🙂

 3. sofieeklund

  sv: men tack desamma !!!! 🙂

  Åh TACK, nu känner jag mig faktiskt lugnare !! De dom gjorde med W var att draaaa i livmodertappen genom att nypa fast den mellan ”fingerknogarna” eller vad man ska säga & jag tyckte att det var heeeemskt !! Men det kanske, som du skriver, inte alls blir samma sak denna gång 🙂

  Jag gick över 17 dagar med W, fruktansvääääärt !!
  Sen blev jag igångsatt och det tog 2 dygn till så han kom ut 19 dagar över tiden, dom 19 dagarna måste ha varit dom lääängsta i mitt liv så jag förstår precis vad du går igenom, usch och fy !!
  Hooooppas & håller tummarna på att din lilleman kommer ut snart så du slipper vänta !!
  Kraam !

  1. idasmirakel

   Sofie: ja men precis! Det kommer säkert gå mycke bättre denna gång om du har en ny BM.. Men fy va du måste ha mått, hade jag aldrig klarat av, här i Jkpg får man tid när man är 42+0 så riktigt så länge behöver man inte gå.. Men nu kommer ärtan komma ut tidigare eftersom du gjorde dina övertids dagar förra gången.. 😉
   Håller tummarna för dig! Kramar! 🙂

 4. Linda

  Älskar verkligen att läsa din blogg! Stå ut lite till snart är han hos er!
  Då kommer du sakna din mage lika snabbt igen, jag lovar! 🙂 hihi
  Super fin tröja vart är den ifrån? 🙂
  Lycka till snart är han hos er!

  1. idasmirakel

   Linda: tack snälla! Va roligt.. 🙂
   Hihi ja man kommer väl göra det, kommer bli tomt och ensamt i magen men han kommer va bättre utanför.. 🙂
   Den är från H&M mama, köpte nog den i höstas tror jag.. Tack så hemskt mycket! Massa kramar! 🙂

 5. Martinique

  Jag förstår dig fullständigt. Här känns det som jag går på övertid trotts att det är 2 veckor till bf. Först den enorma oron att få förtidigt få höra att vi ska förbereda oss på att bebisen inte kommer stanna så länge till, sen känna att nu kan hon få komma och nu vill vi inget hellre än att ha ut henne. Sen v 34 har jag knappt sovit en blund och den enorma påfrestningen med förvärkar och värkar gör en förbannat trött på att gå gravid. Nu i slutet kommer det ju alltid en massa andra problem oxå. Klåda, vatten i kroppen och ömande kropp pga vikten. Suck!
  Gråter ofta och bryter ihop överallt pga att jag snart inte orkar så kan tänka mig hur det måste kännas för dig!

  1. idasmirakel

   Martinique: ja fy, kan knappt ha mina uggs längre för jag är så uppsvälld med vatten, har till och med vatten i läpparna så svullen är jag nu.. Har så ont i hela kroppen så man knappt kan röra sig. Usch ja! Och sömn ska vi inte tala om.. Fy ne nu tycker jag att våra ungar kan ta och komma ut..

stats