Idas Mirakel

idag har vi haft fullt upp med både besök och besökt. Mr Collin har sovit mest hela dagen men då han vart vaken har han vart väldigt lättretlig och kinkat ihop så jag undrar om han har lite mer ont i magen idag eller om han bara haft en dålig dag som man kan ha ibland. Han har iof inte gråtit jätte mycket men vart på gränsen och man har fått fjäska för att det inte ska rinna över.
Åt iaf middag ute på altanen hos mamma och sedan bytte Alex och min plast pappa däck på bilarna medans jag, mamma, mormor, syster Tea, syster Melina och kompis Filippa en promenad med barnvagnen och Cleo.
Tea och Filippa skulle köra barnvagnen och de var väldigt sugna på att väcka Collin för att kika mer och ev hålla honom.. 🙂
Är lite orolig inför natten och morgondagen då jag ska klara mig själv med Collin men det är ju bara att bita ihop och testa. I värsta fall får jag ringa min mamma eller svärmor som är hemma och erbjudit sig som back up. 🙂
Men vi ska nog klara oss.. *hoppas jag*
😉

20130414-222255.jpg
En gofis som sover gott på mamma efter ett snabb mål mat…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojjen

    Det är lite ovant i början men man klarar det. Jag va också nervös i början över hur det skulle gå men såklart gick det bra

stats