Idas Mirakel

18 mars BF!!!

God morgon! Sitter och äter frallorna vi bakade igår morse och kollar på tv 4 Nyhetsmorgon som just nu har en förlossningsspecial.. Spännande!
Och lite kul att det är just på min BF dag..

20130318-092558.jpg

Idag är dagen vi väntat på i en evighet, dagen då du ska födas. Jag trodde aldrig vi skulle komma till denna dagen, det har känts som en sak som man har framför sig och man längtar så men man aldrig kommer dit, men nu är vi här, dagen då du är planerad att titta ut.
Från pluset på stickan som vi fick den 17/7 och framåt har vi varje dag känt på magen, funderat på hur du ska se ut, föreställt oss förlossningen, oroat oss för allt ont som kan komma att hända dig, sett dig växa, sparka och hicka, funderat på vem som döljer sig i magen, längtat, hoppats och sett fram emot denna dagen då vi äntligen ska få träffa dig.
Första gången vi fick se dig var helt underbar, du gjorde kullerbyttor och sprattlade på som en tok, andra gången i vecka 19 ville du inte visa dig verken vem du var eller hur stor och fin du var så vi åkte till Linköping för att kika lite extra med 3D ultraljud.
I Linköping ville du självklart inte heller visa och låg med navelsträngen och händerna mellan benen men professorn var envis och vi fick reda på att vi väntar dig!
Lyckan var total, vi ska få en son!
Allt blev så verkligt, jag var inte bara gravid utan jag väntade vår son.
Dagen efter åkte vi tillbaka till Ryhovs sjukhus för att de skulle mäta mer eftersom du inte visade allt första gången och inte heller denna gång var du medgörlig och vi fick hålla på länge innan hela du var mätt, men perfekt det var du!
Tiden gick och magen med dig i växte och växte och nu är du färdig bakad för att komma ut till din mamma och pappa som håller på att dö av längtan, men även till alla andra som väntar spänt, morföräldrar, farföräldrar, mostrarna och morbror, farbröderna med sina damer och så himla många mer.
Att känna så här som jag gör för den lilla i magen som sprattlar är helt otrolig och jag kunde aldrig föreställa mig det innan jag blev gravid. Och va häftigt de kommer bli när jag får min bebis på bröstet och denna känsla blir sju gånger starkare.
Åh va jag vill att du ska vara redo och komma ut till oss idag, nu!

20130318-084938.jpg

20130318-084942.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Hihi ja visst är det! Ja shit va man längtar! Svårt att bara sitta och vänta men han kommer ju inom bara några dagar får man tänka.. 🙂

 1. m

  åååh vad fiint skrivet 🙂 Kommer du att föda i linköping. Jag födde mitt barn här och jag tror att det var i samma veva som du gjorde ditt ultraljud här i linköping ( i november )
  Lycka till med förlossningen och det ska bli spännande att få se din son ( om du självklart vill visa honom på bild i din blogg) 🙂

  1. idasmirakel

   Ja det kommer nog innan en och annan bild här på honom.. 😉
   Ne det blir i jönköping, åkte bara dit för 3D ultraljudet.. 🙂

 2. Sofia - ett bättre du

  Men åhhh vad roligt att det är ”the day” idag! Hoppas ni inte får vänta för länge för det är ju såååå segt att gå över tiden. Vi har bf 12 juni och jag håller på och längta ihjäl mig.

  1. idasmirakel

   Ja verkligen helt sjukt att denna dag faktiskt kom tillslut. Det trodde man knappt.. 😉
   Ja det förstår jag verkligen, men tänk va snabbt det har gått tills nu så snart är er lilla ute också.. 🙂

 3. Malin -Änglamamma

  Vilken fin bild! <3

  Förstår att ni längtar! Snart så!

  Det är underbart att få sitt barn! Även fast vår Emil inte levde! Men jag kände en sån kärlek som är helt obeskrivlig! Trodde aldrig att man kunde älska någon så MYCKET! <3

  Önskar er lycka! <3 och hoppas ni får träffa er son snart!

  1. idasmirakel

   Ja helt sjukt hur man kan känna och att det verkligen inte finns något annat som kan vara starkare, 🙂
   Tack snälla söta du! 🙂
   Kramar!

 4. Giovanna

  Haha sitter å bölar som ett barn, är själv gravid i v18 och så fort jag läser om graviditeter brister det. Hormoneeeer! Lycka till och hoppas lillen tittar ut nu 🙂

  1. idasmirakel

   Men va roligt grattis till er lilla skatt i magen! Hihi ja skojar du?! Jag bölade när jag skev och börjar så fort man ser en nykläckt liten bebis.. 🙂
   Tack så hemskt mycket! 🙂

 5. Monica-Gravid med nr 1

  Fina du med magen och så fint skrivet! ♡ Vilken kärlek man känner för livet i magen.

  Nu är dagen D här men ingen bebis än.. Jag tror att min trivs alldeles för gott där inne för att komma ut idag. Känner du nåt? Kramar!

 6. Angelina

  så himla fint skrivet, sitter här tårögd men det är ju precis så man känner, även om jag själv har en vecka kvar till BF idag.. 🙂 Lycka till nu! Hoppas han vill kika ut snart! kramar

  1. idasmirakel

   Tack snälla! Ja det är ju helt sjuka känslor man har och man vet ju att de kommer bli så mycket starkare men ändå är det svårt att begripa hur det ska gå till.. Nu längtar vi! Va roligt! Hoppas ni får träffa er lilla snart också då.. 🙂
   Kram på dig! 🙂

stats