Idas Mirakel

Loppi Blogbag Babylove

IMG_6193

IMG_6194
Då var ännu en fin blogbag från Loppi hemma hos oss. Denna bagen innehöll mycket fint och användbara saker. tväll och sköljmedlet använder vi alltid hos oss och den lilla förnabdslådan har vi en sedan tidigare bilen och det är prefekt att lägga en hos mormor eller ha en hemma när olyckan slår till (vilket är rätt vanligt med vår busiga kille;) )

Folksam
Barnkit från Folksam är ett praktiskt litet kit för ditt barn som är perfekt att ha i bilen eller i väskan. Det innehåller diverse bra saker, bland annat skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm.

Bambino
Med Bambino Puré Pot slipper du otympliga förvaringslösningar och spill i väskan! Puré Pot är en smart burk till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Portionera direkt i burken och lägg ner i väskan alternativt förvara i kylskåpet. Burken är lätt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tätt.

Philips Avent
Nappflaskan i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp som gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. Flaskan är värmebeständig och tål temperaturvariationer. Den kan därför förvaras säkert i kylskåpet, värmas och passar också bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har få delar och är enkel att rengöra.

Unilever Neutral
Sköljmedel för känslig hud
Neutrals sköljmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör kläder och lakan mjuka och fräscha samt förhindrar statisk elektricitet.

Tvättmedlet för känslig hud
Neutrals tvättmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.

Natural Cycles
Med NaturalCycles kan du på ett helt naturligt sätt följa din fertilitet genom att analysera din kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera dina fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt du behöver göra är att mäta din basala kroppstemperatur före du stiger upp ur sängen på morgonen och ta reda på din fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar.

LOPPImagasin Babylove
I nya numret av LOPPImagasin berättar skådespelerskan Claudia Galli Concha om sitt livs roll – mammarollen och bloggaren Lofsan om bästa mammaträningen, restips med barn, trender i barnvagnsdjungeln och pappa-krönika av programledaren Olle Selmén. Missa inte höstens största vinstregn med priser till ett värde över 10 000 kr.

IMG_6195

IMG_6196

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Hej!

  Är teglet på bilden sånt där ”fusktegel”? alltså inte hela tegelstenar utan bara plattor som man sätter på en vägg, var har ni köpt dessa i så fall??

  Sen vill man ju gärna se mer av ert hem och lite inredning 😉

  1. idasmirakel

   Felicia: nej de är riktiga gamla tegelstenar som är från en gammal fabrik här i trakten.
   Min sambo har delat dem på mitten så de inte skulle va för breda. Däremot ska vi ha sånt ”fusk” tegel en meter upp från golvet i vårt uterum men så långt har vi inte kommit än. 🙂
   Haha japp det kommer! Lite tråkigt att ta kort med mobilen så nu har det inte blivit av då jag annars tar med kameran och lägger in den i ipaden (som ett visst barn kastat i golvet 😉 )

stats