Idas Mirakel

Akutmottagningen!

Jag läser ju som sagt till sjuksköterska och denna sommar ska jag tillbringa hela 9 veckor på Akutmottagningen!
Idag kom mitt schema för sommaren och givetvis jobbar jag midsommar.
Det är min första midsommar jag jobbar, jag tror det är någonsin så det gör faktiskt inte så mycket. Det ska faktiskt bli riktigt kul!
Jag jobbar 15:30-24:00 midsommarafton och då lär det ju vara som mest folk. Ojoj men så spännande! Haha att man kan se fram emot att jobba midsommar!

Eftersom jag inte jobbat på akutmottagningen utan bara på akutvårdsavdelningen på sjukhuset tidigare så är jag rätt grön men har ändå mycket kött på benen sedan tidigare erfarenheter på alla mina olika arbetsplatser och praktiker så detta löser jag nog (hoppas jag!).

Till nästa sommar tar jag examen, Ida leg. Sjuksköterska. Jösses så jag längtar!
Då har jag rätt många år som undersköterska i ryggsäcken på äldreboende/demensboende, hemtjänst, akutvårdsavdelningen och akutmottagningen plus mina praktiker under ssk-programmet vilket nog gör sig rätt fint på mitt CV när jag ska söka mitt första sjuksköterskejobb men det känns även väldigt skönt för min egen del att jag redan hunnit se så mycket och testa så mycket!

Just nu längtar jag till allt som komma skall men vill ändå inte snabbspola för just nu är livet helt underbart roligt. De närmsta åren kommer bli de bästa i mitt liv!
image
Haha kollade igenom mitt album på bloggen och har tydligen inte lagt upp någon bild på mig själv på ca 1 år. Måste va unik bloggare 😉
Det sker ju något oftare på instagram, typ en bild i kvartalet men kika där om ni saknar min snygga nuna 😉 @Idaholtz
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Så spännande med att jobba på akuten! Lycka till!
  Själv tar jag min sskexamen om 2 v och ska först unna mig ledigt i sommar sen börja jobba i höst. Jobbade hela förra sommarn så nu känner jag att det är värt att vara lite ledig innan det stressiga jobbet som ssk börjar 😉

  1. idasmirakel

   Felicia: åh va roligt för dig! Stor grattis!
   Men du hur är det för er? Vi har hört att vi inte kommer få jobba som ssk nästa sommar när vi tar examen för att vi inte hinner få våra leg och man nu för tiden inte får jobba på dispens som man tydligen fått tidigare?
   Så tråkigt i så fall!
   Du gör rätt i att ta ledigt och gotta dig vilketsom! 🙂
   Kram!

stats