Idas Mirakel

Alla hjärtans dags present & babysim

Igår fick jag mig en chock när jag på morgonen gick in i köket och såg dessa paket. Visst Alex brukar överraska mig och jag visste att han hade köpt något men trodde han skulle gr mig det när han kom hem.
Jag fick iaf ett presentkort, choklad och ett hjärtan grytunderlägg Butiken i Tenhult.
Så himla söt och jag blev givetvis jätte glad 🙂

Idag var vi varit på babysim som vi brukar på lördagar, det var andra gången de skulle flyta med armringar, första gången simmade han så duktigt så mamma bara behövde hjälpa till att hålla hakan lite. Denna gången så hade han inte tid att simma utan han hade fullt upp med de små ventilerna som man blåser upp armkuddarna med, pill-killen 🙂

Efter simmet åkte vi till butiken och köpte en ring jag länge suktat efter och till och med köpt till mina systrar Melina och Evelina i studentpresent 🙂
Men nu är den min, åh så snygg! 🙂

20140215-155312.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats