Idas Mirakel

Alopecia

Ne vet ni vad. Jag fick nyss ett långt mejl av en orolig mamma vars barn precis tappat håret och jag kände att nej det är bäst jag uppdaterar mig själv och er om hur barret ser ut nu.
Jag har nog bara skrivit om ”sjukdomen” 2-3 gånger så att folk ändå kan googla reda på min blogg för de enstaka inläggen är rätt konstigt eller ja det kanske inte är någon mer som skriver om det antar jag.
Så för informationens skull tog jag en ny bild och letade reda på den jag la upp på instagram för 7 veckor sedan.
Jag tappar mer som ni kan se, tussen i nacken som gick att täcka fläcken med när jag hade toffs är borta så ja nu syns det alltid när jag har uppsatt hår.
Det ser ut att tunna ut lite längst upp men inte helt kalt än.

Jag började ju testa schampo, balsam och leave in mousse från Nioxin för kanske 3 veckor sedan vilket inte hinner ge något resultat antar jag så det är väl bäst att testa några månader till.
Jag borde även för två veckor sedan att äta Panto 3 som någon hade tipsat min frisör om att de hade fått tillbaka allt sitt hår med men det är samma med det resultat får man vänta några månader på.
Japp så såhär ser jag ut nu för tiden, inget konstigt med det 😉

För 7 veckor sedan

20140513-235521.jpg

Och idag:

20140513-235603.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin B

  Du är så vacker Ida. Inte visste jag att du har börjat tappa hår igen :/. För det blev väl bättre under graviditeten?
  Du är modig som våga visa verkligheten.
  Massa kramar <3

 2. csedin

  Jag är inte så insatt och vet inte exakt vad det är du ”har”, men jag tycker det är väldigt starkt av dig att vara öppen med det här. 🙂 Och du är jättefin! Kram

 3. Jennie - mamma till Leonard

  Fina du!
  Jag köpte ett shampoo och balsam idag som heter hairbell. De ska göra så håravfall minskar samt att de gör att håret växer 3 ggr snabbare. På 4 mån ska håret ha växt lika mkt som på 1 år.
  Tekniskt bevisat till och med 🙂
  Ska börja med produkterna imorgon. Nu har jag ju inte den ” sjukdomen ” som du har. Men kan ju annars vara värt att testa dom? Kan ju hojta till till dig och berätta om de funkade på mig 🙂 kram

 4. Zandra

  Jag är ju ganska ny här inne och när jag träffa dig i Malmö märkte jag inte alls detta! <3
  Du är så fin!! 🙂

stats