Idas Mirakel

Amnings plugg..

20121227-193036.jpg

20121227-193042.jpg

20121227-193047.jpg
Sitter och funderar på hur prinsen kommer att se ut.
Kommer han va mest lika mamma eller pappa?
Måste säga att både jag och Alex var ju söta barn så det gör nog detsamma 😉
Kikar även lite i amningshjälpen, sugen på livet. Är nog bäst man börjar plugga på bebis rätt snart för det är bara 81 dagar kvar till det stora ”provet” 😉
Pratade lite med min granne om amning och att det ibland kan vara press från andra mammor på mammorna att man ska amma och vara så duktig.
Men jag känner bara att jag tänker inte göra det till en stor grej, funkar det så funkar det och då är det jätte bra men annars fungerar flaska och hudkontakt nästan lika bra i mina ögon.
Mjölkstockning, svullna bröst, svullna sönder sugda bröstvårtor och smärta och en bebis som inte får i sig tillräckligt med mat känns som ett stort pris att betala för att man ska amma.
Ångest för en sån sak som att jag inte kan amma är något jag tror jag inte kommer känna, och kan faktiskt inte förstå varför en del sliter ihjäl sig för det.
Självklart förstår jag att det är mammas mjölk som är bäst för varje bebis men det finns ju så bra och närings rika ersättningar så varför ska man behöva må dåligt över det?
Aja bara lite tankar kring amning, vi får väl se hur det kommer gå för mig.
Kanske kommer kunna amma jätte bra och flera månader och då gör jag det annars kanske det inte fungerar ens en gång och då är det ersättning som gäller för vår del eller så kanske man kan varva lite så pappa också kan få hjälpa till i matningen. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats