Idas Mirakel

Ännu mera tjat

Jävla surpuppa är jag idag.
Haha ja ska vi börja med att tala om det dåliga vädret?! Ne då skiter vi i det.
Har nog inte sagt det till er men ICAs blöjor funkar inte heller, de läcker både i ryggen och i benen och det behöver knappt ens va mycket skit för att det ska läcka.
Nu har vi testat, libero st 4, pampers st 3 & 4, pampers nattblöjor st 3 och ICAs vanliga i st 4.
Jag hinner ju testa alla märken och storlekar och han hinner säkert sluta med blöja innan jag hittar rätt. Suck!
Fått tipset av några att köpa kalsonger att ha över så det får vi nog ta och testa tror jag bestämt.
För det är inte det att vi inte kan sätta på en blöja för jag är något av en expert på blöjor eller ja vuxen blöjor iaf (pga mina jobb) så jag vet att man måste va noga och vi rättar till flikarna och det ena med det andra men det funkar inte ändå. 🙁
Aja ska dra ner lite på blöjproblems tjatet för ni kanske inte tycker det är så kul att höra på antar jag 🙂
Men är man knäpp om man testar storlek 5 på blöjor som är från 10-16 kilo när st 4 är från 7 till 14kilo och sonen väger ca 8? Ska nog testa det.
Ne fy va tråkig jag är. Haha
Aja idag ska vi lära Collin och hans kusin I att bygga lite, kusinen ska få en altandörr så då ska vi ner snart, Alex är redan där med Cleo och fixar så jag, Collin och Mr Bentley får komma senare. 🙂

En gårdagens morsa och färgglada lilla koala, hihi man känner sig mycket mer mammig när man har honom så på höften. 😉

20130817-113431.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia

  Men testa Liberos up n’ go då om han ändå är så pass stor! Tycker att dom är jättebra o läcker sällan. Följer kroppens rörelser bra och är mjuka o goa! 🙂

 2. Sofia

  Tycker verkligen du ska läsa lite om det blöjfria alternativet. Det finns mkt att läsa om det och även forum på facebook. Det är en egen liten subkultur kan man säga och man kan verkligen nörda ner sig och bli fast. Snart kommer en artikel i Borås Tidning om detta. Tack för fin blogg förresten!

 3. Sarah Johansson

  Hej Ida!

  Vad mysigt det är att kika in ibland & se hur ni har det 🙂 min lilla Hanna fyller ju snart 1 år(!) känns inte som det va så längesen jag visade upp henne på jobbet 🙂

  Vi har använt Willys blöjor & de har aldrig läckt. Jag tycker de är extremt höga i ryggen och har gott om utrymme vid rumpan så att ett rejält lass får plats. Kanske värt att testa?

  Ett annat tips om han blir uttråkad i vagnen. Jag vet inte om den går att vända? Det funkade för oss när hon började protestera. Vi bytte så hon fick åka framåt en stund & det hjälpte.

  Ha det fortsatt fint! Många kramar Sarah

  1. idasmirakel

   Sarah: hej va kul! Men stora tjejen! Helt otroligt att det var så himla längesen! Stor tjej nu då 🙂 ja hon hade precis börjat använda storlek 62 när ni var på besök. 🙂
   Ja Willys är fler som tipsat om så vi får helt enkelt testa dem om inte dessa funkar nu. 🙂
   Tack snälla och hälsa fina lilla Hanna 🙂
   Kram

 4. Therese

  Vår lille kille blir 4 månader idag o vägde 8035g vid senaste kontrollen. Vi använder stl 4 på Liberos blöjor o stl 3 i Pampers.
  Vi har alltid använt en storlek mindre i Pampers för vi upplever att de är större i storlek. Sen har vi kört nästan en storlek mindre i Libero. Bytte från Liberos 3 till 4 för en vecka sedan, så vi har hela tiden legat på gränsen till små blöjor, men då har det inte läckt hos oss iaf.
  Vi använder Libero på dagtid o Pampers på natten.
  Ska kanske tillägga att vi inte kan amma utan han får bara ersättning, men detta blir han hård i magen utav så vi ger 2,5ml Lactulos varje morgon för att hålla mjuk konsistens på bajset.

  1. idasmirakel

   Josephine: åh tack så hemskt mycket! Ja fy det är inte roligt men det är bara att stå ut. 🙂
   Detsamma fining 🙂

 5. Frida

  Hade samma problem när jag enbart ammade. Försökte med majsvälling för att få lite fastare konsistens, gick inte hem. Istället har jag under flera veckor gett vanlig havregrynsgrött/mannagrynsgröt med mosad banan eller fruktpuré i. Ammar fortfarande de andra målen. Ger gröt morgon eller kväll, ibland båda om hon inte ätit så mycket vid första tillfället.Fungerar mycket bättre. 8-9/10 gånger smiter det upp på ryggen om hon är i sittern. Kör nr 4 i blöjor, hon väger knappt 6.5kg och är 6 månader. Så prova nr 5, om inget annat har du användning av dem senare 😉

 6. Sofia

  Måste tipsa om blöjfribebis.se. Min fyramånaders har bajsat och kissat i potta sen hon var 2 1/2 månader. Hon producerar nu ca en bajsblöja i veckan. Nu har jag sagt det.

stats