Idas Mirakel

Ännu några fler pusselbitar på plats

Varje helg, och nu lite mer sällan men även några vardagskvällar så faller det fler och fler pusselbitar på vårt hem på plats.
Denna helgen blev byrån/skåpet jag fått av min mamma klar. Den fick bli grå med guldiga knoppar och svart inuti. Den fick även magneter inuti så nu är den så gott som ny (fast bättre än ny).
Alex han målar och fixar i garaget och verkar nu ha kommit rätt långt. Hoppas vår garageport kommer snart.
Denna helg har Alex hunnit gjuta ner våra stengrindstoplar på plats och till våren ska de förhoppningsvis få två grindar. Även häcken har blivit klippt.

IMG_6211
Jag är riktigt nöjd med detta fina skåp. 🙂
IMG_6212

IMG_6213

IMG_6215

IMG_6217

Jag fick ”order” att lägga upp mer bilder fån huset, och jag ska men mobilbilder är så tråkiga och ipaden har ju gått sönder och datorn är för jobbigt att ladda upp bilderna i. haha men men det kommer 🙂
Collins rum har även fått lite hyllor på plats, bilder kommer 🙂
IMG_6218

IMG_6228

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. josefine

  Hej! Alltså jag och min sambo älskar ert köksbord! Har din karl byggt det själv? Kan inte han göra en liten beskrivning på hur han gjorde? Stor kram!

  1. idasmirakel

   Josefine:
   Oj ja du det är nog inte lätt att förklara men tror han gjorde en ram först med några extra plankor under sen två kryss och så satte han ihop plankorna med en sån ”tving”. Vill du ha måtten kan jag mäta men annars vet jag tyvärr inte hur jag ska förklara 🙂
   Lycka till!

stats