Idas Mirakel

Årets bästa julklapp.

I år har jag köpt två julklappar och även önskat mig två nästa likadana.
Dessa två klappar är närmare bestämt vätskeersättning som skickas direkt till barn som behöver det. Dessa två gåvobevis har jag köpt på Gina tricot men de finns även i fler butiker och framförallt på Unicef.se.
Tänk om alla Svenskar bara kunde köpa ett gåvokort var hur mycket pengar vi skulle få ihop som går till att mätta små barnmagar.
Mina ögon tårars upp varje gång jag tänker på att endel inte kan mata sina barn, tänk er sälja att behöva vagga ett barn till sömns som skriker av hunger varenda kväll.
Det är med glädje jag har köpt två vätskeersättningar och önskat mig en vätskeersättning och en bunt med nötkräm för barn som snabbt behöver gå upp i vikt.

20131221-203729.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Min arbetsplats skänkte pengar till Unicef istället för att ge julklapp åt personalen, eller ja det var ju vår julklapp 🙂

  1. idasmirakel

   Sofie: åh va bra! Mycket hällre att de gör så än att man ska få något bäddset man ändå inte gillar. 🙂
   Kramar

  1. idasmirakel

   Malin: haha vilken julklapps amatör! Handla den 23 😉
   Haha ne jag brukar av likadan, alltid ute i sista minuten och då brukar det bli att jag blir irriterad och bara köper något som de inte gillar ändå.
   Haha så kan man ju göra 😉
   Va synd du missade rean för det var sjukt bra ju! Men va inte ledsen tänk va det kommer shoppas i mellandagarna 😉 haha
   Men du är väl en super morsa om något! Att i stället för att må dåligt i fel del av landet ta tag i ert liv och flytta till dit ni hör hemma och med så kort varsel! Vilka nerver du måste ha! Jag hade brutit ihop av stress 😉
   Stor julkram på er! 🙂

stats