Idas Mirakel

Att ha många mostrar

Att jag fått växa upp med 6 syskon, 5 systrar och en bror är något jag värdesätter högt.
Min mamma har inga syskon och min pappa är adopterad men har en bror som är rätt mycket yngre än honom. Jag har haft väldigt nära och fina mor- och farföräldrar som alltid ställt upp och var barnvakt åt oss när vi var små men jag har aldrig haft ett ton mostrar och en morbror plus 2 farbröder som Collin har. Det är aldrig några problem att be om barnvakt. De älskar honom, leker med honom, uppfostrar honom, går på pottan med honom och han älskar dem alla.
Ikväll när Alex är borta och jobbar så ville jag så gärna gå på den nästsista gympan eftersom jag vart sjuk så många gånger nu. Då kom de, hela tre mostrar och en pojkvän som har busat tills ögonen gick i kors på Collin. Han sover nog gott i natt.
image
Tack för ikväll bästa ni!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats