Idas Mirakel

Att kunna hämta tidigare

image

image

Collin började förskolan vid 8:00 idag. Tanken var att han skulle gå till 15 men efter att ha läst till 11 insåg jag att resten kan jag läsa ikväll och i morgon så jag hoppade in i bilen utan att ringa förskolan (brukar ringa när jag hämta honom innan läggning så de inte hinner lägga honom) för att överraska honom och fröknarna.
Han hade precis ätit klart så när jag kom in blev han överlycklig, sprang emot mig och hoppade upp i min famn, klabbig och hur mysig som helst. 😀

Det gäller att passa på att umgås när man kan. Nästa vecka börjar nämligen min VFU (praktik) och då lär schemat bli minst sagt fullsmockat. :/

image
Dessa två arbetare!
Det är så roligt att vara hemma med dig när du är på så himla härligt humör. 🙂
I eftermiddag var vi ute och vattnade våran nysatta häck. Collin han fick vatten i en vattenkanna och vattnade så duktigt träden (tills han kom på att det var smidigare att han hade vattenslangen vilket han inte fick 😉 )
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hejsan, va fint ni har det hemma hos er! Vi är precis i gängorna och ska renovera kök och toalett i ett gammalt hus, och då tänkte jag höra vart ert kök är ifrån? Superfint är det iaf!

stats