Idas Mirakel

Att sakna en mage

Sitter och saknar min gravidmage.
Trodde verkligen det skulle ta längre tid innan jag gjorde det men nu saknar jag den.
Kom ihåg första sprattlet i vecka 17 samma vecka som jag fick maginfluensan och åkte till akuten för jag var helt säker på att det måste vara ett missfall med de smärtorna jag hade i magen och varför skulle jag slippa gå igenom ett missfall när det är så pass vanligt?
Det var det riktigt hemskt och vilken lättnad och glädje jag kände när det låg en liten prinskorv i magen och sprattlade på som bara den och undrade va tjyven vi höll på med 😉
Under nio månader med dig i magen tröttnade jag aldrig på att känna sprakar, sprattel, buffar och kullerbyttor från dig. 🙂
Att känna sparkarna och sprattlet var så mysigt och jag längtar till man får känna det igen hoppas bara jag slipper bli så jäkla tjock haha när man la på sig 28 kilo vill man tjyven inte dit igen!

Jag tror Cleo också saknar magen… 😉

20130829-225648.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Haha nejdå! Bara lite irriterad o less sådär ;). Haha ja det är lite svårt att tänka sig när man är mitt uppe i det och bara vill få ut ungen! Men det var bra mysigt med rörelserna och kunna stoltsera med en rund o go mage! =)

  1. idasmirakel

   Sofia: men fy va jag otrevlig? Ne fy då ville man att allt skulle va över och shit va tungt det var! Nu saknar man magen men inte att vara gravid när man kissade 200 gånger per dygn var vaken hela nätterna, knappt kunde röra sig och ja såna trevliga symptom 😉
   Men magen och sparkarna de saknar jag! 🙂 typiskt att andra ska ha rätt 😉

 2. Malin - Collins mamma

  Gud! Jag saknar också magen! Iaf hur sparkarna kändes och hur fin man kände sig i en tight klänning 🙂 saknar inte nätterna däremot. Hur man inte kunde röra sig normalt! Men jag längtar sååå tills det är dags att skaffa syskon till Collin 🙂 vi ska inte ha för långt mellan dom! Om man nu har turen att bli gravid igen <3

 3. Helena

  Åh det gör jag också! Längtar tills allt det där kommer igen. Förhoppningsvis under nästa år. Vi vill ha barn ganska tätt men ändå med lite mellanrum så Aluce får en del tid själv

stats