Idas Mirakel

Att va ledig

Jag gick i skolan 6 dagar under hela december, några fler pluggade jag lite hemifrån men det mesta har vi varit lediga jag och Collin. Nu har jag fyra dagar kvar i skolan av denna kurs som är slut den 22/1 men efter att ha tagit bra med ledigt under hela december får jag nu nästa vecka lägga på ett rejält lass kol. Vi har två större uppgifter som ska in tills på torsdag nästa vecka nu får jag sitta kvällarna denna vecka, helgen och hela dagar i början på nästa vecka. Det ska nog gå bra, framför allt har det varit värt att få släppa allt och bara va ledig, koncentrera sig på jul, nyår och familjen. 🙂
Det är så skönt att kunna få bestämma själv när man vill va ledig när man pluggar, att kunna klumpa ihop plugget lite för att intensivare plugga i perioder medans man då kan va ledig lite mer och lite när man vill. 🙂
image
Det är underbart att få vakna upp med dig, ta dagen som den kommer och hitta på bus ihop med dig min lilla bästis.
image
När jag ändå talar om plugget, jag sa till Alex här om dagen att tänk att jag bara har 1,5 år kvar. 3 terminer gjorda och 3 kvar. Då ska vi köpa ny bil sa jag och Alex fyllde i att ”då ska vi ha en till bebis”. Haha som vi längtar 🙂
image
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ellinor

  Bra jobbat med plugget! Jag ska beräknas få mitt första barn i april och tänkte inte ta uppehåll! Min sambo ska vara hemma en hel del ☺

  1. idasmirakel

   Ellinor: åh va härligt att kunna fortsätta och att din sambo kan få va hemma under de första månaderna också. 🙂
   lycka till men det löser ni fint! 🙂

stats