Idas Mirakel

Babymassage

Idag har vi som sagt haft kureringsstuga här hemma så Colleman har spenderat mycket tid utan blöja för att vädra rumpen, då passade jag på att massera honom. 🙂
Han var lite grinig innan jag la ut filten på lekmattan på golvet och gjorde de tre djupa ljudliga inandningarna med honom i min famn vilka gjorde så han direkt förstod vad som var på gång, så himla häftigt!
Jag la ner honom på mattan och masserade honom vilket han verkade tycka va både skönt och mysigt. Ska ärligt erkänna att jag vart dålig på att massera honom hemma och jag trodde inte att han skulle va så lugn och njuta som han faktiskt gjorde. När vi är på babymassagen på onsdagar så ligger han lugnt på rygg men vrider och vänder sig för att kolla på de andra bebisarna så jag har ju trott att han bara varit lugn för han ändå har så mycket att kolla på när vi är där.
Nu ska vi ta tag i detta oftare för det är en super mysig stund där man har 110% uppmärksamhet på sin bebis.
Jag satt och viskade för honom om och om igen hur mycket jag älskar honom och berättade olika historier för honom viskandes vilket han tycker är spännande att lyssna på.

20131029-222940.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Madde: jag går på babymassage på mitn BVC i Huskvarna, hör med din BVC ifall de anordnar såna kurer. 🙂

stats