Idas Mirakel

Barnmottagningen

Idag har vi varit på föräldragruppen på BVC. Vi hann med två sånger innan vi vart tvungna att smita iväg för 13:30 hade vi tid uppe på barnmottagningen.
Collin har kräkts i ca två veckor, oftast efter frukostgröten och då bara en eller två gånger och det kommer bara upp en liten matsked åt gången.
Vi har ringt både förra och denna helgen till 1177 och rådfrågat.
Sjuksköterskan jag pratade med sist tyckte att det gått för lång tid och att jag skulle ringa idag för att få hjälp med vad det kan vara.
Collin spydde givetvis samtidigt som jag pratade med tjejen i idag på morgonen så vi fick en tid redan efter bara några timmar.

Collin vägdes och mättes innan vi fick komma in till läkaren, han vägde 10,650 och är numer 75 cm lång. 😀
Läkaren kollade öronen och kunde inte se något, lyssnade på magen och hjärtat och Collin han var så duktig men blev väldigt ledsen när mamma höll fast honom när farbror doktorn skulle kika i hans små öron.
Läkaren kunde inte se något uppenbart fel så vi ska avvakta och efter besöket fick vi gå till ett annat rum där Collin fick kissa i en kopp, ja jag trodde aldrig vi skulle få komma där ifrån för när han vädrar rumpan kissar han väldigt sällan men nu kissade han på en gång och jag hann fånga några droppar i en plastmugg.
Som väl var visade stickan negativt.
Collin hade dock bara gått upp från 10,510 till 10,650 på två veckor vilket var 9 gram om dagen när han egentligen ska ligga mellan 15-20 om dagen.
Ja först tänkte jag han skämtade när han sa att Collin inte gått upp som han skulle för han har nästan alltid varit störst jämfört med sina kompisar och sjuksköterskorna skattade gott och klämde lite på hans goa lår. 🙂
Men jag antar att han menade att Collin måste följa sin egna kurva.
Så vi ska följa upp detta igen den 24/2 så nu håller vi tummarna att han gått upp mycket mer då och även slutat kräkas.

20140210-211708.jpg

20140210-211716.jpg
Älskade runda goa killen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats