Idas Mirakel

Barnvagns dyna

20130830-151214.jpg
Funderar på att införskaffa en dyna till barnvagnen. Åkte in för ett tag sen på babyproffsen men de hade sämst utbud. De hade några Inovi dynor men inga snygga färger och ska man köpa en så pass dyr dyna så vill man ju inte nöja sig med en färg man inte tycker är snygg.
Är ju lite kär i Elodie details rockabilly dot dyna men Inovis känns lite bättre för barnet, rätta mig gärna om jag har fel!
Men om man skulle ta en Inovi dyna så undrar jag lite om vilken modell man ska köpa. Ska man ha den med ”kuddar” på sidorna som är bra nu eller ska man ta den andra som han kan à längre?
Och tar man Inovi dynan utan sidokuddar så vekar det ju inte finnas hål för bältet på sidorna.
Hmm tåls att tänka på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelina

    Vi har också den smala varianten av dynan. Funkar hur bra som helst och dottern sitter kanon. Bara att ta fram remmarna på sidan och knäppa fast.

  2. Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

    Vi har Inovi Mellan (utan sidokuddar) & är jätte nöjda. Om man ska välja med eller utan sidokuddar beror på vagnen (hur bred eller smal sittdelen är), hur bred barnet är & hur mycket stöd den behöver 🙂 Bäst är nog att testa, vi testade den stora på Nathan men han satt inte bekvämt pga sidokuddarna (armarna fick inte riktigt bra med plats) & stöd på sidorna behövde han inte heller så mellan blev bäst för oss 🙂

stats