Idas Mirakel

Bebis på G!

Nu är det på gång! Vattnet gick 19:15 och min första tanke var att nu jävlar hade han sönder min tarm min sprattel prins! Trodde aldrig denna dagen skulle komma!
Vi är iaf inskrivna och för en timme sen var jag öppen ca 5 cm efter att ha fått en epidural. Mår just nu som en drottning! Kungen ligger i en fåtölj jämte och sover och jag kan knappt bärga mig att få träffa prinsen!
Tack snälla alla fina ni som stöttat mig igenom denna fruktansvärda vecka som jag aldrig trodde skulle ta slut men nu är det bara timmar kvar innan han är här!!
Heeelt sjukt!
Massa Kramar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tittie

  Åhh vad glad man blir för din skull när man läste detta! Antar att han är ute nu och hoppas allt har gått bra! Njut i massor av er prins nu! 🙂 kram!

 2. Sandra

  Nu vet jag inte hur många gånger jag varit inne här och kollat ifall han kommit ut. Det har han säkert gjort men förstår att ni behöver vila och gosa. Hoppas att allt gått bra! Viggo vill leka med sin nya pyssling : ) Kramar till hela familjen från hela vår familj

 3. Anna

  Vad spännande! Antar att du/ni har fått möta er lilla bebis nu så – Stort Grattis! Har läst din blogg senaste 3-4 veckorna och följt dig på vägen till din lilla familj, tänkte lite extra på dig/er idag när jag var uppe på amningsmott på Ryhov att ni nog är inne på BB nu och myser. Hoppas att allt gått bra och att ni får en lugn bra första tid att lära känna er familjemedlem!
  / Anna – mamma till en 3v pojke.

 4. Suss

  Ohaa va spännande! hoppas allt går bra! Jag minns när jag låg där (för 8 månader sedan, tiden har gått så fort) Lycka till,ta hand om lilla familjen.

 5. Kajsa

  Hej och grattis!!! Har följt din blogg i några veckor, är själv gravid i vecka 33 så det är spännande att få läsa om andra i samma situation 🙂

  Tänkte bara tipsa om en länk om amning i början (på förlossning och BB), då jag sett att du gärna vill amma och jag förstått efter amningskursen jag gick på att alla som jobbar på förlossning/BB inte alltid har så bra koll. Om du tycker det är intressant så läs!

  Kram och lycka till med allt!

 6. Sandy

  Kan tänka mig att han redan är här, så stooooort GRATTIS! Och hoppas verkligen att allt gick kanon bra. Ska bli roligt att höra hur det gick sedan om du väljer att dela med dig vill säga:) Massa kramar!

 7. sanne

  Åh va spännande 🙂 Hoppas allt gått bra hittills och att du nu ligger och myser med prinsen på ditt bröst. Så glad för er skull, önskar er all lycka till!!!

  Kram på dig!

 8. Angelina

  Åh så glad jag blev nu när jag kikade in! Hoppas allt går/har gått bra! ser framemot att se prinsen här på bloggen framöver! Kramar

 9. Sandra - 3 barn på 3 år ♥

  Åhh, vad spännande! Jag blev så jäkla glad när jag kikade in här och såg att bebis är på väg. 😀 Så glad så jag var tvungen att fälla en liten glädjetår för er skull (känslig som man är 😉 hihi). Hoppas prinsen är ute nu så ni får lukta på den underbaraste doft som finns! Blir lite smått avis faktiskt, hihi. Stor kram och Lycka till!!

 10. Åsa

  Så spännande!
  Vad roligt, håller tummarna att allt går/gått bra!
  En förlossning är nog det största man kan få vara med om!
  Underbart!

 11. Hannah - Mamma till Maxemilian

  weeei, åh mitt leende på läpparna är jätte stort just nu. Är så glad för eran skull! ÄNTLIGEN

  Längtar efter att få se er lillprins!

  Massa kramar du kommer klara detta galant! ♡ Maxemilian hälsar med!

 12. Helena

  Stort lycka till Ida!!!
  Jag gjorde det i Lördags och är fortfarande lyrisk. Njut av dagarna direkt efteråt, de är så värdefulla!

  Stor kram

 13. Anna

  Åå va roligt att det äntligen startat. Jag kände på mig igår kväll att det va något på gång! Lycka till! O jag väntar nyfiket på nästa uppdatering 🙂 Kramar

 14. Jojjen

  Åh vad spännande. Vad glad jag blev när jag gick in och läste. Känner många som gått över 8 dagar däribland jag själv. Tror det är ganska vanligt. Hoppas du har din lille kille hos dig nu! Längtar efter uppdatering. 😀

 15. Ellen

  Yes, nu så är han på g!! All lycka till nu Ida. Mysigt att han snart är hos er. Längtar redan tills nästa uppdatering. Kram på dig!

stats