Idas Mirakel

BF+5

Ännu en natt har gått utan det har blivit bebis, är så sjukt frustrerande.
Har nog sovit sammanlagt 3,5 timmar, har bara legat och snurrat och inte kunnat sova så vid halv fyra fick jag nog och gick upp och kollade på tv och satt och lipade för mig själv till klockan nästan va halv sex. Sov till sju då jag vaknade till snabbt sen vaknade jag kvart i åtta och då var det ingen idé att försöka mer.
Orkar inte med detta mer. Så ont och så trött i psyket. Orkar inte en minut till men något val har jag inte. Fan, fan fan kom ut nu! Vi längtar ju efter dig…

20130323-091232.jpg

20130323-091236.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M.

  Eller hur…. galet. Men snart så. Vad är väl EN dag till utan bebis.. (försöker intala mig något bra…) Nu får de små liven faktiskt komma! Igår börja jag känna av lite förvärkar igen men dog lika fort. Hoppas det händer grejer i helgen i alla fall! Kram!

  1. idasmirakel

   M.: ja fy va hemskt det är! Var helt säker igår att det var på gång då jag haft rätt svår mensvärk hela dagen och även i svanken så jag var säker på att det var latensfasen och jag skulle vakna upp på natten av vattenavgång eller riktiga värkar men icke! Besvikelsen när jag vaknade utan minsta känning var total! Usch ja det får man göra, försöka tänka positivt så man inte deppar ihop totalt..
   Håller tummarna för oss! Kram på dig! 🙂

  1. idasmirakel

   Malin: ja fy de sista veckorna var ju hemska men de sista dagarna känns som fem veckor, helt sjukt! Hoppas du slipper vara med om detta för man känner sig nästan deprimerad.. Usch ja! Tack snälla du! Kram

 2. Emma

  Fick min dotter i onsdags på ryhov, då hade jag gått + 12 dagar över tiden. Fick sista rummet för det var så fullt. Vet hur jobbigt det är att vänta, man orkar liksom inte en minut till. Håll ut belöningen kommer. 🙂 Hade jättefin personal och en jättebra upplevelse av förlossningen. Det är så grymt häftigt att föda barn ska du veta! Lyckan är total när bebis kommer ut. Lycka till och hoppas det sätter igång snart, när som nu.

  1. idasmirakel

   Emma: va roligt! Stort grattis! Fy va jobbigt och påfrestande det måste vart att gå så länge! Känns tyvärr som jag kommer dit jag me.. 🙁
   Nej men va otäckt! Läste faktiskt det i JP i veckan att allt fler blir hänvisade till andra sjukhus, tror det 15 st under 2012 och 2011 var det 35 st..
   Att man ska behöva oroa sig för de också.. Lite roligt att mina småsyskons kusin föddes på Ryhov i onsdags.. 🙂
   Tack så hemskt mycket! Kram 🙂

 3. Monica-Gravid med nr 1

  Åh, vad jag önskar att du vore där jag är nu! Jag hoppas verkligen det sätter igång för dig snart.. Tycker synd om dig! Vet du.. Igår åt jag en Big Mc och c/o.. Och här sitter jag med värsta värkarna 😀 Så åk du och köp en idag också så sätter det nog igång snart. Massa kramar till dig ♡♡

  1. idasmirakel

   Monica: tack snälla! Ja jag hoppas allt går bra för er! Haha du är väl rolig! De ska jag inte säga till min syster då får hon vatten på sin kvarn.. Hihi dock åt jag ett mål idag också tyvärr verkar det inte funka än..
   Lycka till nu med allt! Massa kramar <3

 4. Madde-Nybliven mamma till lille Olle

  När jag läser detta så känner jag igen mig till varje ord alltså. Vet precis vad du går igenom justnu. Det är så frustrerande!
  Men jag kan säga dig att när ni väl har er lille ute eller när det väl startar så kommer du glömma att du gått över tiden.
  Skickar en massa styrkekramar till dig fina Ida <3

  1. idasmirakel

   Madde: tack snälla söta du! Gud va jag längtar tills dess! Det var faktiskt väldigt bra tänkt för varje minut som går är man ju faktiskt närmare man måste bara hålla ut liiite till..
   Tack snälla du! Stor kram! <3 🙂

  1. idasmirakel

   Josephine: tack snälla fina du! Ja fy va du måste ha mått! Ja j hoppas det! Kram på dig! 🙂

 5. Ellen

  Så frustrerande det måste vara för dig., han verkar trivas där inne i värmen 🙁 men snart så är han ju ute, hoppas det sätter igång i helgen så kanske han är ute innan måndag, hoppas! Kram på dig!

  1. idasmirakel

   Ellen: ja fy det är verkligen hemskt! Och samtidigt känner man sig så dum som gnäller men det är verkligen sjukt mycket mer påfrestande än va jag trodde.. Usch ja! Tack snälla du!
   Håll tummarna för mig.. Kram på dig! 🙂

  1. idasmirakel

   Emilia: ja fy va allt känns hopplöst! Man känner sig så liten och samtidigt så dum som bölar fast man bara har dagar eller kanske till och med timmar innan man får träffa sin lilla men det är så sjukt påfrestande. Även om man är glad för dem som får sina små så blir man sjukt avundsjuk när de som ska ha efter en själv får före. Förstår inte varför det inte finns någon hjälp av något slag för det är ju tydligen väldig vanligt att man mår så här piss när man går över tiden. Usch ja!
   Men som väl är så kommer man glömma allt detta så fort han är ute! Åh va jag längtar!
   Håll ut! Jag håller tummarna för dig också! Massa styrke kramar!

 6. Natalie

  Det måste vara jätte jobbigt, ring till din MVC på måndag om det inte har satt igång och säg satt du inte orkar, överdirv till tusen så sätter dom säkert igång dig 😉 Men håller tummarna att det sätter igång nu. Kram

  1. idasmirakel

   Natalie: ja fy man känner sig som ett stort barn som bara lipar och är inte ett dugg tacksam för att man när som ska få en bebis men det är så sjukt påfrestande och speciellt när kroppen luras och man har onda förvärkar så man hela tiden får upp hoppet sen släcks det lika snabbt.
   Kram på dig! 🙂

 7. Helena

  Ida! Testa med att stimulera bröstvårtorna. Fick tipset om det igår och fick värkar på kvällen, vattnet gick imorse vid 5.30 och nu är jag öppen 3 cm.

  Vet inte om det var just det som hjälpte, men det är värt att testa!
  Jag hoppas ni får er pojke snart<3

  Stor kram

  1. idasmirakel

   Helena: Tack snälla! Ska genast testa, det känns ju lindrigare än att springa i trappor när man knappt kan rör sig som det är .
   Men va roligt, snart har du din lilla! En massa grattis! 😀 hoppas allt går smidigt och bra så ni kan mysa till kvällen med er skatt!
   Massa kramar 🙂

stats