Idas Mirakel

BF+6

Idag började dagen rätt så hyffsat men gick snabbt utför. Försökte sova bort dagen men de gick bara fram till tolv sen fick jag för ont i höfterna av att ligga på soffan så då började jag böla en sväng och kände att nu fick det va nog så vi ringde till förlossningen och sa som det var att jag mådde inge bra och var orolig för allt möjligt. Visst jag lipade lite i luren så det kan ha var därför de lät mig komma in men både hon jag pratade med i telefonen och barnmorskan som tog emot oss var mycket trevliga och försökte sitt bästa för att lugna mig.
Fick ligga med ctg och hade tydligen värkar som hon undrade om de inte gjorde ont, men de är inte mer än vanligt för mig så jag reagerade inte så mycke på dem.
Sedan gjorde hon en undersökning och allt var mjukt och moget att komma igång när som sa hon så hon trodde inte det handlade om så många dagar som jag var rädd för och sa till och med att vi kanske skulle bli tvungna att komma redan ikväll då hon även gjorde en hinnsvepning och drog i tappen och denna gången kändes det mer än förra och gjorde till och med lite ont men inget som jag tyckte va jobbigt utan kändes mest bara lite.
Så hon rekommenderade att vi skulle gå en promenad och försöka röra på mig nu så när vi kom hem tog vi en lång promenad i rask takt på ca en timme.
Riktigt härligt var de i solen och även om jag hade lite förvärkar och sammandragningar så kämpade jag på.. 🙂
Så nu känns de lite bättre och jag hoppas såklart på att det kommer igång nu. 🙂
Håll alla tummar ni har för mig att det kommer igång nu.. 😀

20130324-171538.jpg

20130324-171550.jpg

20130324-171819.jpg

Pinnbus och höggravidskugga på promenad i den härliga vår solen… 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Graff

  Du är så duktig Ida! : )Hoppas att det kommer igång snart så att vi alla får möjlighet att se honom, och att du snart mår bättre! : ) Massa kramar!!

 2. Ellen

  Nu hoppas vi på att det kommer igång ikväll och det tror jag faktiskt att det gör. 🙂 Lycka till!!!! Kram

 3. Natalie

  Så härligt, nu håller jag alla tummar och tår ja allt jag har för att det ska kommer igång nu. Önskar er alla lycka till nu 🙂

 4. Angelica

  Heja Ida, bebis och Alex 🙂 Du är otrolig stark och jag håller alla tummar och tår att det kommer en bebis snart! Kämpa på!

 5. Susse

  Hejja bebis, kom ut nu !!! Hoppas verkligen svepningen gjorde susen så att ni får sniffa bebis inatt. Åhå så spännande ! De är bm jag har träffat på ryhov är super så hoppas du kommer få samma upplevse när ni kommer in 🙂 massa lycka till, igen 😉 kram

stats