Idas Mirakel

Blogg paus

Tjena tjena!
Hoppas er midsommar har varit lika underbar som min!
Som ni kanske märkt så har jag kopplat bort helt och inte varit uppkopplad på verken bloggen och ytterst lite på instagram (alltså vi snackar max 10 min intagram sedan i torsdags!). Men oj va skönt det har varit! All tid har gått till familj, vänner och kära, helt underbart!
Jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg och förvarna att jag kommer vara borta men verken tiden eller lusten fanns så bloggen har helt enkelt fått stå tom sålänge.

I morgon börjar jag jobba. Ja fy va allvarligt det lät men det känns faktiskt rätt bra! Ja nu har jag fått ett toppen schema med två tuffa veckor och sedan två enkla veckor så vi kommer ändå ha en massa tid som hel familj, mycket mer än vi brukar!
Eller ja iaf till bygget drar igång.
Ja och förresten så har bygget dragit ut på tiden igen. Vi har ”bara” sökt bygglov/förhandsbesked i 1,5 år så vi kan väl lika väl vänta två extra veckor. Morr!
Vilka idioter! Man blir så förbannad! Tänk om man hade haft möjlighet att berätta för dem vad man egentligen kände. Puckon!
Aja vi har iaf sista mötet inbokat den 3/7 så vi får väl vara nöjda och hålla tummarna att inget går i stöpet nu när vi är så nära.

Oj ja blarr blarr. Eftersom jag inte fick en enda bild på mig själv på midsommar, det blir väl ofta så när man alltid står bakom i stället för framför kameran, så kommer en bild på min skit snygga klänning jag hade på mig i stället! 🙂

20140622-203048-73848395.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats