Idas Mirakel

BM vecka 39+3 ❤

20130315-172811.jpg

Kom hem för en stund sen från barnmorskan, det blev ingen hinnsvepning.
Vi bokade där emot in det på tisdag så han får helgen på sig att komma ut frivilligt och då kunde vi även boka tid för en tidig igångsättning så jag kommer nog vara förlöst senast den 25-26/3 om inte han kommit ut innan.
I jönköping sätts man igång i vecka 42+0 så jag skulle fått en tid bokad att bli igångsatt den 2/4 men eftersom begravningen antagligen blir antingen 2,3 eller 4 april så skulle jag ju missa den och hon sa att man tar hänsyn till sånt vilket känns jättebra.
Så allt känns faktiskt rätt bra, självklart hoppas jag han vill komma ut frivilligt i helgen gärna nu men om han inte gör det så finns det en plan B att sätta i verket och den kan jag leva med men hoppas, hoppas hoppas han vill ut och träffa oss.
Längtar ju som en tok efter att få träffa honom och det hade underlättat om vi fick komma hem och va hemma i två veckor innan så vi hinner lära känna vår plutt, få igång amningen och han får växa på sig lite..
Bad Alex köpa med sig två ananaser på vägen hem nu så även om jag redan satt i mig hiskeligt med ananas och det inte fungerat så ger jag ändå det en skans till. Det skadar ju inte (mer än min munhåla 😉 ) och så fortsätter jag med mitt the och hoppas ni alla håller alla tummar och tår ni kan för att han ska komma ut nu..
Tack igen för alla fina kommentarer! De värmer jätte mycket..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Tack snälla söta du! Jag håller för dig också! Nu är vi ju nyfikna på vad för sort ni får.. 🙂 spännande!
   Kram kram!

 1. m

  i början så fatta jag inte varför det rann som in i helvete hahaha det var mitt första barn så jag trodde jag var onormal ;P men sen när jag insåg att det var fullt normalt så köpte jag sådana inlägg. och oj så det går åt. i början dem första veckorna går det åt minst 8-10 stycken . man måste byta så fort dem är fulla annars luktar det illa. men sedan efter några månader behöver man bara byta 2-3 ggr per dag, beroende på hur mycket man ammar !

  1. idasmirakel

   Oj jadå lär det gå åt som smör då. Tror det är 60 i varje paket så det kanske räcker två veckor då.. Ja fy man vill ju inte gå med allt för blöta såna i bhn heller då lär man får rätt otäcka sår..
   Tack så hemskt mycket för tipset.. 🙂 kram!

 2. m

  Jag beklagar verkligen sorgen gällande din farmor 🙁
  Jag har ett tips jag vill dela med mig. Efter några dagar efter min förlossningen när amningen kom igång blev jag helt genom blöt hela tiden. Mjölken bara rann :O så jag skulle rekommendera att du köper amningsinlägg (det finns på apoteket ). Så slipper du massa vatten pölar 😛

  Lycka till med förlossningen 🙂

  1. idasmirakel

   Tack snälla söta du. Jo jag läcker rätt bra redan nu så jag tror det kommer å åt som smör är hemma.. 😉
   Har köpt två paket att börja med så hoppas det kommer räcka ett litet tag iaf.. Hur många gjorde du åt per dag i början och hur många går åt nu?
   Tack så hemskt mycke! 🙂

stats