Idas Mirakel

Böcker om barn…

Ne nu kändes det som om det var dax så i morgon packar jag ihop ungen och åker till stan för att införskaffa lite bebislitteratur.
Visst mycket kan man googla fram men vet man inte vad man ska googla så är det inte lätt. 😉
Är det någon av er som har dessa böcker och är nöjda eller har ni några andra böcker att tipsa om? 🙂

20130827-225945.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Jag är egentligen väldigt lite insatt i detta, men jag vet att Anna Wahlgren har fått en hel del kritik för sina metoder. Det lilla jag har läst om hennes metoder tycker jag verkar gå emot alla naturliga instinkter i alla fall jag har som mamma!
  1177.se tycker jag annars har bra texter om mycket kring barn, och det är en bra och säker källa! 🙂

 2. Tove

  Om du är som jag så tipsar jag om att inte köpa någon bok alls. Då jämför jag min unge med boken och så blir jag orolig för att vi inte gör som boken tycker att vi ska göra. Då blir jag nojjig! MEN om du vet med dig att du verkligen måste ha en bok så föreslår jag Stora boken om barn. Vi har den och det är mycket bra basfakta i den som inte behöver överanalyseras och nojja över.

 3. Sarah Johansson

  Hej!

  Mona mer eller mindre tvingade mig att köpa Anna Wahlgrens ”barnaboken” och jag tycker den är bra. Metoderna kan kännas lite ”hårda” men såhär i efterhand inser man att hon har rätt i det mesta 🙂 jag gillar den!

  Kram

 4. Magdalena

  Jag kan oxå varmt Rekommendera boken ” Växa och upptäcka världen” skriven av Hetty van de Rijt och Frans X. Plooij. Den handlar om sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår. Då förstår man varför man ibland inte riktigt känner igen sitt barn. Tack för en underbar blogg. Älskar att läsa den och gölja dig på instagram 🙂 have a nice day!

 5. Helena

  Jag hade den tidigare utgåvan av stora boken om barn. Den gillade jag. Det fanns små trevliga inlägg i den om att man inte skulle stressa upp sig över smått och alla måsten utan lita till sin egen förmåga att hantera situationen. Det gillade jag! Vet inte om nya utgåvan är skriven på samma sätt.

stats