Idas Mirakel

Britax B-motion 4 plus

I veckan fick vi hem en ny barnvagn, nämligen en Britax B-motion 4 plus.
Vagnen är Collins 8:de vagn vilket gör att vi vet vad vi vill ha och gör oss lite kräsna och vi håller just nu på att ”köra in” den. 🙂
I fredags tog vi en tur på 2 km på vår grusväg bort till våra kompisar för lek.
image
Vagnen har fullt liggläge, enkel ihopfällning, stötdämpningen på bakhjulen är helt ljuvlig om man jämför med endel av våra förra vagnar. Hjulen är punktengsfria men ändå är dem inte i plast vilket gör dem enkla att köra med speciellt på grusvägar samtidigt som man slipper punka.
image
Vagnen går från födsel till 20 kg alltså ca 4 år. Collin han väger just nu in på 15,5 ca och känns som han står still eller går upp rätt sakta så vi kommer kunna använda den ett bra tag!

image
Denna färgen heter Sand Beige och är en del av Britax kollektion Inspired by Nature. I kollektionen kan man hitta bland annat Lagoon green, Rose pink, Mineral lilac, Flame red och Sunshine yellow vilka är alla härliga färger så valet denna gång var inte lätt.
image

image
Jag gillar stabila rejäla vagnar och inga paraplysulkys men samtidigt måste de vara smidiga, lätta och enkla att köra och förvara i bil m,m.
Därför gillar jag att jag enkelt kan manöverera vagnen med en hand och smidigt fälla ihop den när den ska in i bilen.
Att den har fullt liggläge är något för oss som står högt upp på ”gilla-listan”. Då kan han sova bekvämt när vi är iväg.
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats