Bullbak
Publicerad,
Hejsan Ida heter jag som bloggar här. Jag är en sprallig tjej på 27 år som gladeligen titulerar mig som mamma till Collin 3 år, husägare till vårt nybyggda drömhus, fästmö, matte, vän, syster, dotter och sjuksköterskestudent. Hoppas ni ska tycka bloggen är läsvärd. Kram Ida <3
MM de ser väldigt goda ut! Älskar nybakade bullar!
hade också de problemet men jag började dubbla fyllningen. så exempel 300 gram smör istället för 150. då blir dem inte så torra!
Ett annat tips för att få saftiga bullar är att klicka i rumsvarmt smör efter hand man arbetar ihop degen istället för att smälta smöret och hälla i mjölken i samma kastrull och värma till 37 grader.
Eller som min sambo tipsar om från soffan här nu, ”Häll saft i dom så blir dom saftiga”….:-).
Ha en bra helg!
Kram
Tror min förra kommentar blev borta så får skriva den igen.
Ett annat tips för att få saftiga bullar är att klicka i smöret under tiden man arbetar ihop degen istället för att smälta smöret, tillsätta mjölk och värma till 37 grader.
Eller som min sambo tipsar om här i soffan ”Häll saft i dom då blir dom saftiga”…:-).
Ha en bra helg!
Jessica: haha ja det var ju smart! Tack för tipsen!


Ibland om man dubbelklickar eller inte har skrivit på länge måste jag godkänna innan de syns.
Tack sälla och detsamma!
Ser jättegoda ut! Ja får kris på bullbak! De blir aldrig bra. Antingen för små, eller för stora, för lite fyllning, för mycket fyllning, för hårda eller alldeles för lös å omöjlig deg.. Kakor gjorda på smet e bättre
Kanel suger åt sig vätskan. Blanda kanelen i smöret redan i god tid innan du bakar så ska du se att du får saftigare bullar