Idas Mirakel

Bullbak

Tjyven nu är det fredag igen, va tjatig jag är men var det inte söndag igår?!
Aja igårkväll bakade jag bullar. Det blev kanel och vaniljbullar tyvärr blev de lite torra tyckte jag men det gjorde inte Alex.
Jag tycker det är skit svårt att få dem saftiga för mina blir bara torra och så skulle jag ta lite mer kanel i kanelbullarna men aja det blev iaf super gott till ett glas mjölk. 🙂
Undertiden jag bakade lagade Alex en super saftig kycklingfilé och egen pot-gratäng sååå smarrigt!
Nu får jag promenera så bullarna jag tänker äta idag inte sätter sig som härliga handtag eller något tjusigt gäddhäng 😛

20130913-105819.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pia

    Ser jättegoda ut! Ja får kris på bullbak! De blir aldrig bra. Antingen för små, eller för stora, för lite fyllning, för mycket fyllning, för hårda eller alldeles för lös å omöjlig deg.. Kakor gjorda på smet e bättre 🙂

  2. Jessica

    Tror min förra kommentar blev borta så får skriva den igen.
    Ett annat tips för att få saftiga bullar är att klicka i smöret under tiden man arbetar ihop degen istället för att smälta smöret, tillsätta mjölk och värma till 37 grader.
    Eller som min sambo tipsar om här i soffan ”Häll saft i dom då blir dom saftiga”…:-).

    Ha en bra helg!

    1. idasmirakel

      Jessica: haha ja det var ju smart! Tack för tipsen! 🙂
      Ibland om man dubbelklickar eller inte har skrivit på länge måste jag godkänna innan de syns. 🙂
      Tack sälla och detsamma! 🙂

  3. Jessica

    Ett annat tips för att få saftiga bullar är att klicka i rumsvarmt smör efter hand man arbetar ihop degen istället för att smälta smöret och hälla i mjölken i samma kastrull och värma till 37 grader.
    Eller som min sambo tipsar om från soffan här nu, ”Häll saft i dom så blir dom saftiga”….:-).
    Ha en bra helg!
    Kram

stats