Idas Mirakel

Bus på Leos

Vilken underbar söndag!
Collin han vaknade vid hör och häpna 4:30?!?!?! Alltså jag tror han var typ 2 månader sist han vaknade så tidigt. Men å andra sidan så kom han bara in och la sig emellan oss och somnade om.
Faktiskt riktig mysigt! 🙂
Idag var det väl tidigt men annars har han de sista 3 dagarna vaknat och kommit in vid 5:30-6:30! Alltså det måste va någon mardröm eller något annat som ligger bakom detta, han som annars sover till 8-9 i vanliga fall.
Haha va bortskämda vi är!

image

När vi ätit frukost så paltade vi på oss och gick ut i det helt underbart härliga vädret. Solen sken, det var vindstilla och ca 10plus. Så himla härligt.
Vi klippte ner vår ”häck” och sedan körde Collin och Alex bort kvistarna med traktorn.
image

En galet nöjd kille som efter vi vilat så åkte vi till Leos lekland. Collin visste precis vart vi skulle när vi sa ”Leos lekland” och hoppade och skrek av glädje.
När vi svängde in utanför Leos började han skrika och skratta. Haha så himla kul att se honom så glad 🙂
image

Det är så kul att få leka loss med Collin och när vi är där skäms jag inte utan jag klättrar, åker, skrattar och jagar Collin och han älskar’t!
Ibland är det dock lite större barn som är lite snabba och hetsiga som inte helt bryr sig om att Collin är liten men han tar det faktiskt mycket bättre än hans mamma. Det är ju så svårt om man ska säga till andras barn när de trängs, puttas eller tar leksaker ut händerna på mitt barn.
Hmm svårt! Hur gör ni? Säger ni till andras barn?
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove H

    Jag säger faktiskt till. Är det en struntsak skiter jag i det utan förklarar mer för min dotter att det där inte var okej men att det gick bra. Är det större saker såsom knuffar, slit av leksaker ur hennes händer, ja då säger jag till. Vilket jag hoppas att andra gör med mina barn om de gör något sådant.

stats