Idas Mirakel

BVC och sjukgymnast

IMG_6742

Denna dagen spenderades på förmiddagen på BVC och på eftermiddagen hos sjukgymnasten. Jag hängde med en av läkarna från vårdcentralen jag är på och fick vara med på flera besök i åldrar från 6 veckor till 3 år. Ja, att man blev sugen en liten bebis till, ha men det får vänta! 😉
När nästa kommer så är hen väldigt efterlängtad kan man ju säga 🙂
På eftermiddagen fick jag hänga med en sjukgymnast (eller heter det fysioterapeut nu mer?) och jag ska helt ärligt erkänna att jag blev positivt överraskad, jag visste knappt vad de gör men nu har jag ett litet humm av lite av det de gör.

IMG_6744

Lilla räkan.
IMG_6745

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats