Idas Mirakel

C-vitamin & honungsvatten

Elementary är igång på burken och jag försöker kurera mig med lite honungsvatten och clementiner.
Har lite nästäppa om man säger så men vem är inte lite förkyld nu för tiden så det är ingen synd om mig 😉
Ska komma i säng i tid idag så jag är pigg i morgon efter denna natten utan sömn så behövs det.

20130930-214957.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cizzi

  Hoppas du blir bättre snart. Jag har gått runt och snorat några dagar nu och haft ont i huvudet men det bryter inte ut helt. Det bara ligger och lurar. Blääää

  Just ja…
  Jag letar fler bra mammabloggar. Jag utmanar dig att lista dina i ett inlägg så jag kan hitta mer att läsa 🙂

  1. idasmirakel

   Cizzi: haha gud va svårt! Jag läser så många men går inte in på alla flera Niger om dagen utan de dagar jag hinner gå igenom alla så läser jag ifatt mig men ska försöka skriva ner några. 🙂
   Kram på dig! 🙂

 2. Malin - Collins mamma

  Åh, celemtintiden är äntligen här!! 🙂 Vad hette programmet du använde för att sätta text över bilderna nu igen?

  Svar: Jaa.. det är ju det som ’är guld värt och märker så stor skillnad på Collin nu när vi är tillbaka i sthlm där vi inte har lika många kompisar. Han blir så uttråkad. Han har varit så glad och stimmulerad av att träffa andra bebisar nästan varje dag! Får försöka hitta nån öppna förskola man kan gå till så han inte börjar klättra på väggarna här hemma ;D

  1. idasmirakel

   Malin: ja precis Collin är också jätteglad och tycker det är jättekul på mammagruppen så de dagarna vi är där så blir han så stimulerad tillskillnad från när vi går hemma och man ska försöka underhålla honom glad hela tiden.
   Men har ni inte ÖF på BVC?
   Programmet hette phonto.
   Kram på er! 🙂

stats