Idas Mirakel

Canon EOS 600D

Snabb testade kameran ikväll på en snabb promenad och jag är helt såld!
Tyvärr är jag en teknik idiot så jag måste verkligen lära mig hur man gör.
Hur nördig är man om man går en kurs? Hihi funderar på det iaf. 🙂
Tog några smakprov efter de minst sagt snabba och väldigt grundliga han i affären lärde mig och dessutom lyckades jag ändå inte ändra bländar inställningen (så hette det va när man ville ställa om ljusinsläppet? Från 5,6 till 3,5 tänkte jag bär de var så ljust men lyckades inte) kunde liksom inte gå åt sidan för att ändra den jäkla inställningen så nu sitter vi o försöker lära oss lite 😉

20130702-221021.jpg

20130702-221045.jpg

20130702-221104.jpg

20130702-221123.jpg

20130702-221210.jpg

20130702-221228.jpg

20130702-221305.jpg

20130702-221320.jpg

20130702-221624.jpg

20130702-221636.jpg

20130702-221719.jpg

Blombilderna är från våra trädgård (jävlar i havet va fin det ser ut vi har 😉 haha) och Collins kvällsbad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej ida! Kom in på din blogg av en ren slump när jag googlade runt på kameror! Jag ska köpa systemkamera och är sugen på en Canon eos 600d då den fått bra recensioner! Är du fortfarande nöjd med din nu när du använt den ett tag? Sina bilder är iaf jätte fina? Klart man sig på det standardobjektet som ingår eller behöver man köpa till extra? Tack på förhand!

 2. Josephinewestling - Mamma till Vira & Milly.

  Jätte fina bilder. Visst är det roligt med en riktigt system kamera. vi har en nikon och jag älskar den 🙂 perfekt när man kan filma HD oxå. Fick den när jag fylde för jag skulle ha den till förlossningen osv när vira kom. så den är några år på nacken nu men ändå så grym!

  jag är dock dålig på att fota manuelt osv. går fortare med auto speciellt när jag fotar vira och milly, för då vill man fånga ögonblicket och det är inte så roligt med suddiga bilder när dom rör på sig.. men blir ju mycket finare när man fotar med ljusets insläpp osv..

  ¨jag som gått IT-media och fotokursen a och b.. kommer inte ens ihåg nått.. 🙁

  kram

 3. Malin - Collins mamma

  FUSK! Jag vill också ha en bra kamera! Blir ju roligare att blogga med fina bilder 😉

  SVAR: Ja.. Det verkar logiskt att mjölken blivit fetare och inte tvärtom. Men när jag klämmer ut lite själv så ser den så jävla genomskinlig ut. 🙁 Men pumpade ur igår och var ute och gick och under tiden så blev Colle hungrig och då hade Tobbe lyckats mata honom med flaskan. Puh! Så han måste nog vara riktigt hungrig. Och ja.. man klandrar ju sig själv för det minsta lilla. Men våra Collins verkar ju må bra så vi ska vara stolta över oss själva! Och det är skönt att min lilla spädis fått lite kött på benen ;D Bokstalvligt talat! Haha!

  KRAMAR på dig Ida 🙂 Synd att vi inte bor i samma stad! Du får säga till om du är i storstan för då måste vi ses tycker jag 🙂

  1. idasmirakel

   Malin: ja klart det bara är det bästa som duger åt våra fina små så de är ju inte konstigt att man oroar sig för att inte räcka till men det är ju verkligen så att man klandrar sig själv för minsta lilla. På morgonen när jag ammar kan Collin bajsa ibland och jag väntar ofta i några minuter så han bajsat klart annars kommer det gärna en gång till och ett par gånger har jag somnat ifrån honom med bajs i blöjan och vaknat nån timme senare, vilken ångest man har då! 🙁
   Men vi gör nog ett bra jobb ändå och sen brukar jag tänka att jag själv inte har några ”men” för att min mamma kanske somnade ifrån min blöja nån gång så då förstör de inte hela hans uppväxt iaf 😉 haha
   Ja verkligen! Har ju Göteborg så ”nära” (15mil) så de blir inte allt för ofta vi åker till Sthlm men gör jag det så ska jag verkligen hojta till 🙂
   Stor kram!

stats