Idas Mirakel

Collin & Cleopatra

Hihi ja dessa två är så söta ihop så man får hål i tänderna 🙂
Cleo går gärna och ofta fram till Collin på golvet och pussar lite på honom men springer iväg när han vill nypa lite i henne.
Hon verkar ha accepterat honom i våran flock och det är så skönt även om jag aldrig kommer lita på ett djur bland mina barn.
Hon är lite av en tant hund och ligger hon och sover så vill hon inte bli störd kommer han fram till henne går hon iväg direkt men någon gång när hon inte har kunnat ta sig iväg så har hon morrat till på honom och försökt komma där i från, det ser jag som på ett sätt ett bra beteende, hon måste ju få vara ifred och han måste lära sig respektera henne så att hon säger ifrån och sedan går är antagligen det bästa sättet att visa vad som är okej och inte.
Endel tycker att hundar ska tåla allt, att barnen hänger i deras öron, drar i deras svansar, är i deras matskålar, skriker åt dem, springer efter och jagar dem och att de alltid ska tåla att de aldrig får vara ifred.
Det är inte hundarnas naturliga beteende så varför vi kräver det av hundar är rätt onaturligt och lustigt.
Visst ska de aldrig vara en uppenbar säkerhetsrisk (skriver uppenbar för man aldrig kan lita på även den snällaste hunden) för barnen men barnen måste lära sig att respektera och vara snälla vid djur redan från början.

20140216-221805.jpg

20140216-221817.jpg

20140216-221844.jpg

Cleo står alltid plikttroget under bordet och väntar när Collin äter för titt som tätt trillar det ju ner något och då är hon alltid skit snabb med att städa upp det men hon tar inget hon inte får, här sa jag till henne Nej så när hon inte tog det lutade sig Collin ännu närmare men då vände hon bara bort huvudet.
Haha stackars hund att bli läskad med en leverpastejs macka på detta viset 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Härligt skrivet, kunde inte sagt det bättre själv!! Även de snällaste hundarna kan vända och det gäller inte bara bland barn utan alltid annars också!
    Älskar din blogg och gör tummen upp till typ allt du skriver, även fast jag själv inte har barn så blir alla inlägg så sjukt intressanta för att du skriver så bra! du verkar så klok och förnuftig och fortsätt med det! 🙂
    toksöt och charmig son har du också! kram

stats