Idas Mirakel

Dagens bebis mage…

Här har vi dagens bebis mage och en av mina mamma toppar och mamma byxor. har lite panik va jag ska ha på mig för jag har bara dessa byxor och mina preggo-leggo som passar mig just nu.

Hoppas verkligen det finns snygga mamma jeans på Ullared eftersom vi ska dit på lördag och så hade jag fått ett mejl om att H&M hade skickat mina likadana byxor som jag har på mig fast i svarta så dom kommer väl på måndag skulle jag tro. Hoppas det annars blir det tajt om outfits! ska med jobbet till Lund på tisdag också och gå en mat och närings kurs! ska bli jätte kul och som den enda vikarien som får hänga med så jag jag jätte glad! Man känner sig uppskattad och delaktig!

ne nu tjyven är det bästa jag rappar på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats