Idas Mirakel

Dagens preggo..

Sitter hos mor min nu och kollar på efterlyst. Blir så ledsen när man hör om alla våldtäkter som bara blir våldsammare och våldsammare. Usch!
Stackars Cleo har spytt ner mammas matta då hon käkat massor med choklad.. När ja kom hit släppte jag in henne i huset där ingen var hemma, medans jag hämtade in sakerna i två vändor från bilen och sen gick på toa innan jag upptäckte att hon stod och åt ur sopporna där mamma slängt de äckliga bitarna av alla chokladaskar de fått under julen.. Super bra! Tur hon kräktes upp det iaf och hon verkar må bättre nu så det är nog ingen fara.
Hon är ju rätt tålig den hunden också, hon äter ju allt möjligt äckligt och konstigt när hon är med i lagården, hon dricker ju ett x antal liter opastoriserad mjölk, sen ligger det ju en och en annan härlig efterbörd i skitrännan när någon ko kalvat som hon mer än gärna sätter i sig när ingen ser och sen är det ju aldrig fel att äta ren koskit ibland.. Haha den trevliga hunden rengör kossornas näsor väldigt noga också, när de är uppbundna och står med huvudet ut mot foderbordet så kommer de ju ingenstans så då är det ju bara att passa på att slicka deras näsor tänker Cleo..
Haha usch va äcklig hund jag har!
Aja så lite choklad är nog inte det värsta hon ätit i sina dagar..

20130130-213054.jpg

Kör på en dagens preggo-bild också.. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martinique

  Såna fina gravid bilder 🙂 Det är en flicka vi väntar. Har kännt det på mig precis som med dom andra två och vid rul trodde dom flicka men var inte säkert. Men nu såg man så klart och tydligt att det inte var någon tvekan om det. Så ska bli rätt roligt med tanke på att alla är helt säkra på pojke. Det är bara ett fåtal som giasat rätt på våra tidigare barn så tycker som borde ge sig snart :p Men hade blivit lika glad om det varit en pojke, det rnda jag känner att det är rätt skönt att det är en flicka är att flicknamnet var helt klart medans pojkbamnet hade vi 3 st att välja mellan ich minns att det var inte roligt när Mirabelle föddes och vi skulle enas om namnet.
  Ja det är svårt att vara ifrån sina barn, speciellt nu när Caspian är sjuk. Saknar dom så mycket, är oftast jag som är hemma med dom så det blir ju en omställning som heter duga :/

  1. idasmirakel

   Va roligt, grattis! Ja men jag tror man innerst inne vet egentligen va det blir.. 🙂
   Ja fy det förstår jag verkligen! Måste va skit jobbigt. Men säger dom något om hur de går om du får åka hem eller om du blir kvar länge till?

stats