Sitter och kollar på 112 på liv och död efter en super god middag.
Eftersom jag och Collin bara myst hela eftermiddagen när jag egentligen hade tänkt laga middag så fick Alex umgås med sin son när han kom hem och jag laga mat.
Det blev honungslax med koriander och persilja, sååå smarrigt!
Idag på förmiddagen kikade Alex farfar in med en burk med färsk honung han själv producerat från sina bin så då passade det utmärkt att laga mat på denna goda färska burken. 🙂
Är ni sugna på denna lax så gör ni som så att:
Lägg 4 filéer i en liten form.
Ringla över 3msk honung, 2msk olja, citronsaft från en halv citron.
Salta och peppra med grovmalen peppar och klipp i lite persilja.
Krydda med lite cayenne eller om ni vill hacka i lite färsk chili.
Kör i ugnen à 175 grader i ca 30 min.
Sedan kryddar ni med lite koriander innan ni serverar.
Det blev verkligen super gott! 🙂
Eftersom jag och Collin bara myst hela eftermiddagen när jag egentligen hade tänkt laga middag så fick Alex umgås med sin son när han kom hem och jag laga mat.
Det blev honungslax med koriander och persilja, sååå smarrigt!
Idag på förmiddagen kikade Alex farfar in med en burk med färsk honung han själv producerat från sina bin så då passade det utmärkt att laga mat på denna goda färska burken. 🙂
Är ni sugna på denna lax så gör ni som så att:
Lägg 4 filéer i en liten form.
Ringla över 3msk honung, 2msk olja, citronsaft från en halv citron.
Salta och peppra med grovmalen peppar och klipp i lite persilja.
Krydda med lite cayenne eller om ni vill hacka i lite färsk chili.
Kör i ugnen à 175 grader i ca 30 min.
Sedan kryddar ni med lite koriander innan ni serverar.
Det blev verkligen super gott! 🙂
De lät ju hur gott som helsT!