Idas Mirakel

Det är ett stressigt liv

Oj ja julstressen har minst sagt slagit klorna om mig kan jag säga!
Idag började dagen med att jag och Collin åkte in till stan och kollade på min bror Theos julavslutning i Sofia kyrkan. Efter det mysiga julspelet i kyrkan gick vi och fikade ihop med några av Theos klasskompisar med mammor och pappor.
Ja ni kan ju tänka er hur stökigt det var med sju sjuåriga pojkar med tre småsystrar.
Ohuga mig va de var livliga, men ack så härliga 🙂
En av pojkarna frågade om Collin var en tjej och i så fall kunde Alfons (en av de andra pojkarna) gifta sig med ”henne” haha ja jag höll på att dö av alla roliga kommentarer. 😀
Collin han älskade att ha en massa stora barn runt om sig, när han skulle äta sin förmiddagsgröt så stod en pojk mitt framför ansiktet på Collin och lekte titt ut samtidigt som moster Klara kramade honom, tjicklade hans fötter och nacke men oj va smidigt det gick att mata då han bara gapade och svalde utan att tänka hihi 😉
Efter fikat blev det lite julklapps shopping men fy av folk det var, alla stressade runt och hade bara tanke på sig själva.
Idag visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen va förbannad man kan bli på folk!
Jag var påväg genom en dörr med barnvagnen, dörren var jättesmal och rätt tung och framför mig stod en man i ca 30 års ålder som frågar om han ska hålla upp dörren åt mig ja tack snälla säger jag och när jag vänder mig om för att gå tillbaka bakom vagnen igen så släpper han dörren rakt på vagnen och mig?!
Detta var en tung kyrkodörr som vart typ tre meter hög och i massivt trä så den var rätt tung att få på sig. Även om Collin satt bra i sin vagn så hade han kunnat ha handen utanför och klämma sig ordentligt. Ja folk är bra dumma alltså!

En leopardkille från i onsdags 🙂

20131220-211234.jpg

20131220-211252.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats