Idas Mirakel

Det tar sig..

God morgon!
Härligt med fredag, gick upp vid tio och har stökar runt med att vika tvätt och plocka ihop och slänga in en ny så frukosten blev visst nu..
Gårdagen var minst sagt hektiskt! Klockan ringde 08:45 (inte så tidigt ja vet men somnade inte förena tre har jag för mig.) frukost och väntade in sotarn som var en glad prick med mycket att prata om hihi, in i duschen när han åkt och sminka till mig lite för att åka in och köpa mer tyg och sedan åka och köpa en alla hjärtansdags present till Alex, han blev nästan rörd tror jag för han verkligen fick det ända han verkligen ville ha och inte bara en t-shirt (han fick ett skirt dyrt tv spel men han som aldrig unnar sig något var självklart värd det! Hihi han undrade hur jag kunde veta vilket jag skulle köpa och blev rätt överraskad.. 🙂
Iaf hem efter det och bre en macka till honom som han kunde ta i handen när vi åkte till barnmorskan, efter det åkte vi hem och var hemma i 40 min innan det bar av till hockeyn, så kul att se en bra match som dom vann.. Sen hem och lägga sig på soffan en liten sväng innan sängen,.
Så det var verkligen fullt upp.
Hos barnmorskan gick det iaf bra, var så skönt att han låg åt rätt håll och svar på alla frågor vi hade. Är faktiskt första gången hos BM som det känts riktigt bra (det har inte var jobbigt innan men vi har fått dra ur ene saker och har vi ställt en fråga har hon vänd sig om för att se vad det står på hennes hemsida) hon svarade jättebra på alla frågor. Kändes väldigt konstigt ändå och kändes mer på allvar när vi satt och frågade en massa om förlossningen, BB, första tiden, amning m,m och det känns mycket mer närmare nu än bara för ett par dagar sen.
Dessutom fick jag de första riktiga förvärkarna igår, på kvällen när vi kommit hem från hockeyn och satt i soffan för att fylla i amningspapprerna och en sammanfattning av graviditeten så fick jag sån mensvärk, hade det till och från resten av kvällen och även när vi gått och lagt oss.
Allt känns verkligen mer och mer nära och om två veckor är bebis full gången och han kan faktiskt komma närsom..
Helt otroligt va man längtar.

20130215-114927.jpg

20130215-114939.jpg

Köpte denna fina för någon dag sen till min prins, den är i st 68 så den kommer väl passa till sommarn, tänk va fin han bli då.. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats