Idas Mirakel

Drömmar

20130628-112622.jpg

Vad gör man om man har tre stora drömmar i livet och alla tre krockar?
Ibland kommer det över mig att min tredje dröm antagligen inte kommer bli verklighet iaf inte så länge de andra två som känns mer aktuella är verklighet.
Tre drömmar som jag vill ha ut av livet och de krockar, vilken av de två väljer man bort?
Eller borde man ta sig i kragen suga på det sura äpplet och se till att ta dem i rätt ordning så man inte behöver välja bort en av drömmarna men få vänta väldigt länge på den andra drömmen?
Och i så fall vad säger ens sambo om det?
Pengar löser inga bekymmer med de skulle underlätta något fruktansvärt om man hade ett par miljoner på kontot då hade man kunnat få alla sina drömmar nära på samtidigt utan att behöva välja bort eller behöva be sin sambo att välja bort en av sina.
Just nu är en av drömmarna verklig och ligger jämte mig och sover i babynestet men det svåra är vilken av de andra man ska välja och gå fullt ut i att försöka fullfölja för de är ju inte lätta att få iaf inte för mig för en annan är de inte så svårt men för mig med mina förutsättningar är de svårt och därför blir det ännu mer svårt att välja en av drömmarna eftersom den ena sätter stora käppar i hjulen för den andra om inte omöjliga stenar framför.
Livet hittills har gått på standby fram tills dröm nr ett föddes då är en av drömmarna uppfylld men även den gjorde de andra lite svårare och lite mer tidskrävande att få.
Varför, varför, varför kunde inte jag tagit tag i mitt liv ordentligt och inte haft så slapp inställning för då hade redan dröm nummer tre vart klar och antagligen lett till att dröm nummer två redan vart igång och dröm nummer ett hade haft bättre förutsättningar att växa upp på.
Nu är det för sent att ändra ordning och som man bäddar för man ligga som man säger.
Men klart av de tre drömmarna har jag ju allaredan den störta och viktigaste snarkandes här jämte.

20130628-113133.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma - mamma till Linnea

  Jag vill som de andra säga att ingenting är omöjligt. Ibland tar det bara lite längre tid än man tänkt. Jag vet ju inte vad dina drömmar handlar om eller din sambos. Inte heller hur gammal du egentligen är men att du är ung vet jag. Du har hela livet framför dig även om du har liten eller sambo. Se det som att du och din sambo kan visa för lilla Collin att man kan förverkliga sina drömmar om man bara ger sig f*n på det. Det ska jag visa min lilla Linnea. Att allt går bara man vill. Många kramar!!

 2. Cassandra

  Du kommer nog lyckas med båda med lite vilja. Livet är långt så du har många år på dig 🙂
  Måste också säga att bilden på er är helt underbar 🙂

 3. Helena

  Ida, jag är övertygad att msn kan få sina drömmar att slå in.. Oavsett föresättning. Men ibland är det tufft och kämpigt, man går offra tid och slita. Men är det en dröm så är det ju även något som kommer göra dig lycklig. Det är något du verkligen vill och ngt som är otroligt viktigt är självförverkligande! Collin kommer bli större och du kommer på ett sätt få mer tid. Oavsett vad dina drömmar är, gör vad du kan för att förverkliga dem! Allt annat löser sig alltid!

  Storkram

 4. Jessica

  Hej! Vet ju inte vad dina drömmar handlar om men jag är ett levande exempel på att det går att förverkliga sina drömmar även om det kommer bebisar mitt i allt! Jag påbörjade min drömutbildning 40 mil hemifrån och kände att ”Yes, nu köööör jag!”. Blir oplanerat gravid och slutar utbildningen. 17 månader senare känner jag att jag MÅSTE och VILL bli klar så jag har tur och får hoppa på igen vilket innebar att jag veckopendlade 40 mil och bara träffade mitt barn ca 1 gång i veckan under 18 månaders tid. Tufft som fasen ska tilläggas men bland all längtan och alla tårar så fanns ändå önskan om att förverkliga min dröm där och känslan på examensdagen var obeskrivlig!!!
  Så vill du något riktigt mycket för din egen skull så ta varje chans du får att försöka. Med stöd och kärlek hemifrån kommer man långt! Kram

stats