Idas Mirakel

Eftermiddags fika

Kokade lite hallonblads the nyss, och av vad är tror är pga graviditeten så har jag blivit sååå klumpig! Tappar precis allt jag håller i.
Hade hällt upp thet i koppen och stod och skrubbade diskhon medans det svalnade av lite.
Sen tar jag koppen och tappar hela den över mig och hela köket. Skit varmt var det och jag fick skura nästa alla luckorna och hela golvet. Fan va drygt. Är ju mindre kul att ligga på alla fyra när man har hela benen fulla med vatten så det spänner som bara den i dom..
Aja nu har jag fikat klart iaf på munkarna jag och Alex bakade igår, vackra är de inte men rätt goda kan jag säga! 🙂
Hopp bäst att börja fixa sig för om 20 min ska vi åka till BM.. 🙂

20130226-143953.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Ja det är ju sjukt jobbigt! är ju nästan så man hoppar över att ta i sakerna när inte sambon är hemma och kan hjälpa mig plocka upp. 😉

  1. idasmirakel

   Haha ja verkligen! Kollade seriöst på klockan när hela köket och alla luckor och hela golvet var fultl av te om det var långt kvar till alex kom hem så han hade fått göra det åt mig men det var lite väl lång tid kvar. 😉 så det var bara att kavla upp och stå på alla fyra och skura golvet. fy va jobbigt det var!
   Hihi ja man blir ja fasen rädd att man ska fortsätta va så klumpig och tappa bebisen sen.. fy ja ne det får vi verkligen inte hoppas det håller i sig..
   🙂

stats