Idas Mirakel

En busdag

Efter vi var på polarn idag åkte vi till Collins bästa lektant nämligen tant-Linn!
Eftersom vi har haft sånt strålande väder idag så gick vi till lekparken nästan på en gång.
Collin som varit ”instängd” hemma med feber och höstblåsor sedan i torsdags var helt salig och busade runt som en stålle!
Så roligt att se honom glad igen även om han har sååå ont i munnen efter en feting fläskläpp, kindtänder som spricker igenom och dessutom har hela munnen full av höstblåsor!
Det gör så ont i mammahjärtat att se honom hungrig men inte kunna äta för det gör så ont. Stackars bebis 🙁
Han har nästan bara levt på mjuka frukter som han mosar i handen innan han stoppar i munnen, olika klämmisar med yoghurt/smoothie/gröt och mjukt korvbröd.
Har era barn haft höstblåsor? Hur länge hade dem blåsorna?

IMG_5336.JPG

IMG_5337.JPG

IMG_5338.JPG

IMG_5339.JPG

IMG_5340.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Min son hade det men hade fler blåsor på händer och fötter än i munnen. De på händer/fötter satt i ganska länge och till slut började huden falla av (låter värre än vad det var) han hade problem med att äta i några dagar bara. Som tur är är det skonsammare för barn att få det. Får man det som vuxen kan händerna blåsorna och sen hudavfallet bli ganska våldsamma. Testa att ge honom kokosolja – det finns på Ica, tex Kung Markattas märke. Ge en tesked några gånger om dagen. Kokosolja kan även användas till att smörja torr hud, rengöring av både barn och mamma, ha i matlagning och smoothies, hårinpackning etc. En riktig mirakelolja 🙂

stats