Idas Mirakel

En dag med vänner

Idag har vi som sagt hängt på A6 med två av våra vänner med små pojkar.
Vi började på Ikea och där fick Collin hoppa ur och springa runt en sväng inne på barnavdelningen. Minst sagt väldigt uppskattat! Vi måste åka dit med pappa snart så Collin får leka lite mer och gå runt hela varuhuset medans föräldrarna kikar på kök och liknade till huset.
På Ikea känns det lixom okej att barn får gå runt och stöka lite. Ja bara de inte förstör något så känns det okej att dem får äta, klabba, vara lite högljudda och ta plats för det är lixom okej på Ikea och alla vet om det. De som inte vill att barn ska få vara barn bör hålla sig borta från Ikea 😉

När vi kom hem så blev det lite lek i trädgården innan Collin fick hänga med ner till sin farmor så vi kunde fälla några träd, buskar och röja med röjsågen på vår tomt. Hihi ja så roligt att få börja göra något medans vi väntar på det absolut sista mötet innan grävaren kommer hit. Det blev riktigt bra och vi har fått fram våran fina stenmur ännu mer, det kommer bli så fint att plantera några fina blommor bland stenarna och sätta dit några solcells lampor. 😀
Haha ja det hände en liten incident också.
Jag går med hörselskydd och röjer med röjsågen medans Alex ska ha ner en jätte stor ehn. Haha ja jag hör rätt som det är genom mina hörselskydd att Alex skriker sedan får jag en skit stor ehn över mig.
Haha ja jag var inte så glad ska jag säga. Hela ryggen var full av taggar så jag såg ut som en igelkott. När vi senare kom in för att hämta Collin så fick vi se hur jag såg ut, en jävla massa små prickar som såg ut som 1000 myggbett över min rygg och nacke.
Tur för Alex att det inte gjorde så hemskt ont och tur för mig att det inte var det största trädet vi fällde 😉
Haha ja och sedan kom vår granne som hade hört hela händelsen och undra va vi pysslade med 😉

20140616-223556-81356269.jpg

20140616-223557-81357410.jpg

20140616-223558-81358583.jpg

20140616-223619-81379749.jpg

20140616-223620-81380892.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie - mamma till Leonard

    Vi var också på A6 och Ikea igår, måste ha gått om
    Varann 😉 haha lät Leo springa på barnavdelningen också, han älskar att springa där 🙂 dock vände jag bort blicken i några sek och då var han borta, letade och letade.. fick nästan lite panik innan jag hittade han bakom en låda. Haha, då hade han sprungit och gömt sig och suttit och väntat på att jag skulle säga ” var är Leonard ?? … Tittut” hahah. Jäkla unge 😉

    Och oj vilken tur de gick bra med dig, kunde gått illa ju :O kram

stats