Idas Mirakel

En dagens tack!

Har haft min fina vän Lina på besök idag, alltid lika trevligt! Bestämde att vi ska åka till Eksjö i morgon och kika lite i butiker och ta en lunch. Kul att göra saker på dagen med någon, blir ju bara att jag går och väntar på att det ska bli eftermiddag och Alex kommer hem annars..
Har iaf hjälpts åt att laga köttbullar, potatis och brunsås och till kvälls kaffet blev det en sats chokladbollar.. Mums!
Måste klaga lite på ryggen idag också, för oj va den värker! Passande nog så har vår toalett gått sönder så vi får spola med en hink vatten vilket är mindre skonsamt för ryggen.. Ska få en ny till helgen förhoppningsvis så det hoppas vi på!

20130124-213459.jpg

Nu unnar sig detta fettot några chokladbollar och hörs sen! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Så fina bilder!! Har oxå ont i ryggen och ibland i vänstra sidan av magen .. Men den går över så fort jag vilar . Det är inte mycket kvar för oss, spännande !

  1. idasmirakel

   Ja shit ibland vill man ju bara krypa ur sitt skinn och gå där ifrån när man får så ont. Ne precis men ska ju njuta som bara den nu i slutet men oj va man längtar nu! 🙂

  1. idasmirakel

   Haha precis sen är det nyttig mat med en massa näring till amningen som gäller men inte en massa onödigt gott, bara ibland.. 😉

  1. idasmirakel

   Tack va du är gullig! Ja den är super fin och man känner sig både uppklädd och vardagsklädd på samma gång.. 🙂

stats