Idas Mirakel

En eftermiddag på stranden.

Idag har jag jobbat, jag skulle jobba 7-17:00 men slutade tidigare så när jag kom hem stod väskorna packade och mina killar var klara för stranden.
Ja va ska man säga om detta barn egentligen.
Han tar andan ur oss hela tiden!
Inte nog med att det nu mer är livsfarligt att säga opassande ord för denna kille härmar efter som bara den!
Visst alla ord blir inte perfekta men så är det väl.
När han ska säga Frank så säger han ank. Hihi så himla gulligt 😀
Hihi ja men iaf denna unge imponerar skiten ur oss hela tiden!
Visst visste vi att han är rätt orädd av sig men att han skulle bada helt galen hade jag aldrig räknat med!
Först gick han ut till vaderna själv, sen tog jag honom i handen och då drog han ut mig till vattnet gick till hans bröst innan han vände.
Sen släppte det helt när han såg en stor drös små flickor som bade.
Han sprang runt, runt och runt. Trillade i vatten, ställde sig upp för att plaska runt ännu mer.
Han doppade hela sig flera gånger helt självmant. Det ända som var torr var en liten fläck på hjässan.
Haha ja alltså denna unge är helt otroligt!
Men så känner ju givetvis varje förälder men ändå. 🙂

20140719-215628-78988142.jpg

20140719-215658-79018381.jpg

20140719-215802-79082580.jpg

20140719-215846-79126602.jpg
Och för er som undrar över mina fina volanger på magen så kan jag meddela att jag först skämdes, sedan skämdes jag för att jag skämdes och tillslut skämdes jag för att jag hela tiden lovar mig själv en bättre kropp med den träning den behöver och jag själv tycker är rolig.
Det extra skinnet på magen kommer nog alltid att vara kvar. Det är inget jag stör mig på egentligen eller annars funderar på men jag vill ha en stark kropp som klarar av att jobba och bära barn.
Aja blarr blarr av olika slag nu ska jag lägga mig för i morgon ska jag jobba sista passet innan våran semester 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Ååh -ank, vad gulligt! Jag längtar tills min dotter börjar prata 🙂 Och det där med magen; när jag får sånadär ”jag-känner-mej-volangig-tankar” så slår jag bort dom direkt för jag tänker INTE riskera att de tankarna förs över till min dotter. Min mamma har alltid ältat att hon är såååå tjock så jag har typ fått det med bröstmjölken för jag känner mej ofta tjock även fast jag veet att det inte är sant. Tack för en bra blogg förresten 🙂

  2. Sara

    Härligt det ser ut! Skönt med en badsjö i krokarna! Du är superfin Ida!! Själv tänker jag aldrig på hur andra ser ut på stranden, och vill därför tro att de flesta andra inte gör det heller. Men man är grymt snabb på att döma sig själv! Nån slags rädsla för vad andra tänker. Förmodligen helt obefogade och bortkastade tankar! Tids nog drar även överskottshuden ihop sig, men det tar sin tid! 😉

stats