Idas Mirakel

En feber kille

IMG_0716
Igår och idag har jag vabbat med Collin, med hjälp va hans farmor och farfar som fick ta över när jag skulle på ett obligatoriskt seminarie och behövde några timmars plugg.
I morgon är Alex hemma med feber killen, Collin är så pigg trots 38,5 grader som han haft idag så de får nog det mysig dag ändå. 🙂

IMG_0717
Tittar ni på julkalendern? Vi sitter som små ljus när vi ska kolla.
Collin tycker Selmas saga är väldigt spännande och vi brukar kolla på avsnitten på iPaden så vi slipper passa tiderna. Vi gillar ju att sova på morgonen 😉

IMG_0718
Nu längtar vi efter jul och snö. Jag har två veckor att plugga inför tentan den 22/12 och jag längtar verkligen så tills den är gjord, det ska bli så skönt!

IMG_0719

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hihi dagens generation! Jag håller fast i tiderna vid julkalendern men oftast missar vi morgnarna så det får bli att kolla på kvällen istället. Hursomhelst – första morgonen vi skulle kolla sa jag: ”Olivia, nu börjar julkalendern vi måste sätta på tvn” Då svarade hon: ”Men mamma jag vill inte kolla nu, jag vill kolla sen” Jag höll på att smälla av hahaha. Fick förklara för henne att det finns inget ”sen” när det är julkalender. Då är det fasta tider som gäller?

stats