Idas Mirakel

en kroppslig plåga

Igår gick jag på höstens första tisdagsgympa. Jag gav allt jag hade och kände att kroppen successivt hade brutits ner på enbart ett halvår. Jag är ändå igång och har ett ”aktivt” vardagsliv men att ta i för glatta livet är sällan man gör i vardagen.
Alltså är min kropp i knackig kondition just nu. Det gör ont i varenda muskel i hela kroppen och det värsta är att jag vet att i morgon så gör det inte bara ont utan kroppen kommer ”låsa” sig när jag ska röra mig.
Å ändå är det skönt att ha kommit igång. Hösten kommer absolut bestå av mer träning än va den gjorde i våras då Alex låg borta och jobbade i Örebro halva veckorna. 🙂

image

Jag köpte ett stort lass med kläder från Pomp de Lux när jag hade homeparty och idag kom kläderna. Vart så nöjd med allt! Dock fick jag ett par byxor fel som ska bytas men annars är jag super nöjd. Så mycket fint 🙂

image

Jul/nyårs skjorta kirrad, fleece onepiece, 3 byxor, 2 tunna långärmade, en fluga och en tjock ullkofta. 🙂

image

Tog några outfit bilder, dock blev de så gula så jag sket i dem.
Men det bästa med pomp är att allt är genomtänkt. Alla kläder passar ihop och nu när man varit på 3 partyn och har kläder kvar som passar från äldre kollektioner så kan man lätt matcha och mixa ihop med äldre kläder.
Många av Pomps kläder har väldigt bra passform, de är mjuka och formbara vilket gör att några av colles långärmade tröjor i 92 passar precis lika som när han fick dem.
Det är lixom magi. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Jag var på ett Pomp-party förra helgen och beställde med ett par plagg till min son därifrån. Älskar deras kläder och kvalitén! Plus att de har ett bra andrahandsvärde så man kan sälja vidare dem. Kram!

stats