Idas Mirakel

En lång skoldag

Oj oj nu känner jag verkligen av allvaret mer än någonsin! Haha ja dagen började i skolan vid 10:30 med HLR och efter det satte vi oss i våran grupp och började med ett grupparbete. Till kl 15, sedan hämtade jag Collin som tillbringat sin dag med sin mormor och nu ikväll har jag suttit med mer plugg i flera timmar. Gah mitt huvud kokar 😉
Grupparbetet skulle utgå från en otroligt nyttig men ack så rörande film.
Ni som har 4,5 minuter över kan kika på den här Klippet
Jag kan säga att jag började lipa när jag såg det första gången 😉
I morgon går vi ännu en hel dag 8:30-16:00 men sedan är vi ”lediga” torsdag och fredag. Haha ja men vi ska ändå träffas på torsdag kl 9 hemma hos Caroline och det passande så kan jag ta med Collin dit och hoppas han är nöjd och glad med att leka ensam med sin kompis Olles leksaker medans han är på dagis 😉
Hoppas inte charmtrollet stjäl allt för mycket uppmärksamhet från plugget 😉

IMG_4476.JPG
En gammal goding på min kille 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Matilda: hihi ja eller hur! Det är så svårt att tänka att han varit så där liten!
      Ja fy man får en sån tankeställare och blir riktigt rörd av den!

stats