Idas Mirakel

En ledig måndag

Hur tjuven kan alla helger gå så fort?
I lördags tog vi en sväng och köpte nya krukor och blommor till vårt sovrum (äntligen!) och på kvällen var jag iväg på tjejkväll. Galet va kul jag hade och va kul man har när man är med sina vänner och bara är Ida och inte mamma.
Jag körde även ett tufft boxningspass i lördags morse, kände mig galet nöjd över mig själv 😉

image

image
Eftersom jag blev klar med min hemtenta i onsdags så har vi varit lediga fram tills imorgon. Idag lekte vi ute och hälsade på Collins farfar i ladugården. Collin fick bada och gräva i lera och åka traktor tills han somnade! Haha då fick farfar bära in honom 😉
Gissa om nöjd unge 🙂
image
Idag var det även simskolan, eller ja småbarnssimmet så det är fullt ös på måndagar när Alex kommer hem och tills Collin somnar på kvällen. Vi åt köttbullar som Alex lagade vid 18:30 sen var det raka vägen i säng.
I morgon börjar en ny kurs för mig, en fem veckors kurs med tenta så nu får jag lägga på lite pluggtimmar för att inte hamna efter.
image

image
Alltså dessa dagar bara älskar jag! Strålande sol och strålande glad busunge 🙂
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats